“BİZLER ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPMAK İÇİN ADAY OLDUK”

İyi Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Suat Gençsoy Bölge Gazetesi’ni ziyaret etti. Zahit Akdağ ve Artug Bagatur da Gençsoy’a eşlik etti ve desteklerini sundu. Gençsoy, “Gençler için yaklaşık 4 milyon Suriyeli insanları evlerine yollamak lazım. Bu sığınmacılar gittikten sonra iş kapıları otomatik olarak gençlerimize açılmış olacaktır. Milletvekilliğini kazandıktan sonra Adana’da, vatandaşın yanında olacağım, herkesin derdini dinleyip onlara çare arayacağız. Bizler üstümüze düşeni yapmak için aday olduk. Kazanacağız” dedi.

 

HABER: MERYEM ÜNAL

ADANA (BÖLGE)-Seçimlere az bir zaman kalmışken milletvekili aday adayları da başvurularını tamamladı. İyi Parti’nin Adana Milletvekili Aday Adaylarından Suat Gençsoy Bölge Gazetesi Genel Müdürü İlker Uçak’ı ziyaret etti. Gençsoy’a, Adana eski Belediye Başkanlarından Zahit Akdağ’ın torunu Zahit Akdağ ve yine Adana eski belediye başkanlarından Ege Bagatur’un oğlu Artug Bagatur’da eşlik etti.

“BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZ MAĞDUR, HALKIMIZ MAĞDUR BİZLER ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPMAK İÇİN ADAY OLDUK”

Uzun zamandır siyasette yer almadığını ve memleketin gidişatının bozuk olduğunu görünce elini taşın altına koyarak siyasete İyi Parti ile girdiğini dile getiren Gençsoy, milletvekili aday adayı olma isteğini şu şekilde açıkladı:

“Memleketin genel gidişatı çok bozuk, mahvoldu, gençlerimiz işsiz. Hayat pahalılığı aldı başını gidiyor. Evlerimiz yıkık dökük ve yıkılan hiçbir evin yerine yenisi yapılmadı. Hiç şekilde kentsel dönüşüm ya da buna benzer bir şey yok. Bu hükümet verdiği sözleri yerine getirmiyor. Bütün vatandaşlarımız mağdur, halkımız mağdur bizler üstümüze düşeni yapmak için aday olduk.”

“İYİ PARTİ’DEN SİYASETE GİRME NEDENLERİMDEN BİRİ DE MERAL AKŞENER’E SONSUZ BİR GÜVENİM OLMASIDIR”

İyi Parti’nin bizi temsil ettiğine inanıyorum. Halkın sevdiği bir parti. Lideri kadın olan bir parti. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener çok başarılı bir yönetici kadın olduğu için burayı tercih ettik. Sayın genel başkanımıza sonuna kadar güveniyoruz ve her zaman onun yanında olacağız. İYİ Parti’den siyasete girme nedenlerimden biri de Meral Akşener’e sonsuz bir güvenim olmasıdır.” diyen Gençsoy, “Kadınlarımız annedir biliyorsunuz çok sevecen ve herkesin çocuğunu kendi çocuğu gibi görür, sever. O yüzden kadın genel başkanımızın bu memlekete huzur ve refah geleceğine inanıyorum” diye de ekledi.

“İLK 10’UN İÇİNDE OLMA İHTİMALİMİN YÜKSEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Bu yoklamada yüksek bir oy oranı beklediğine vurgu yapan Gençsoy, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Tam olarak ne kadar oy alabilirim bilemem. Ama ilk 10’un içinde olma ihtimalimin yüksek olduğunu düşünüyorum. Konu projelere gelirse; şu an tek projemiz milletvekilliğini kazanmak. Eğer milletvekili olursak öncelikle yapmak istediğimiz iş göçmen/sığınmacı dediğimiz insanları geldikleri yerlere göndermek. Şu an tek önceliğimiz bu. Eğer bu sorun ortadan kalkarsa hayat pahalılığı düşecek ve enflasyon kendiliğinden düzelecektir.”

Şu an milletvekilliği için herhangi bir projeleri olmadığını dile getiren Gençsoy, “Pazar günü temayül yoklamasını göreceğiz. Ondan sonra tabi ki çalıştığımız, yazdığımız, çizdiğimiz projelerimiz var. Onları da o zaman konuşuruz. Şu an önceliğimiz dediğim gibi seçimi kazanmak. Sonra sırayı görmek, ondan sonrada vatanımızı kurtarmaktır” dedi.

“MİLLETVEKİLLİĞİNİ KAZANDIKTAN SONRA ADANA’DA, VATANDAŞIN YANINDA OLACAĞIM, HERKESİN DERDİNİ DİNLEYİP ONLARA ÇARE ARAYACAĞIZ”

Milletvekili Aday Adayı Gençsoy, konuşmasını şöyle sonlandırdı:

“Gençler için Suriyeli insanları evlerine yollamak lazım. Bu sığınmacılar gittikten sonra iş kapıları otomatik olarak gençlerimize açılmış olacaktır. Çünkü 20 tane üniversiteden mezun olan kişilerden sadece 1 tanesi çalışıyor. O da markette çalışıyor. Milletvekilliğini kazandıktan sonra Adana’da, vatandaşın yanında olacağım, herkesin derdini dinleyip onlara çare arayacağız. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Seçimi kazanacağıma inanıyorum.”

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor