BONKE INNOCENT ADANASPOR’DA

Adanaspor, transfer sezonunun bitmesine sayılı saatler kala önceki gün tecrübeli orta saha oyuncusu Bonke Innocent ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulüp Başkanı Asil Bostancı ile İstanbul’da bir araya gelen Bonke Innocent, kendisini Turuncu-Beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

 

1996 Nijerya’da dünyaya gelen Bonke Innocent, futbol kariyerine Bujoc FC altyapısında başladı. Daha sonra sırasıyla; Moderate Stars, Lillestrom, Malmö ve son olarak Loirent forması giydi. Tecrübeli orta saha oyuncusu, kariyeri boyunca 61 Allsvenskan, 54 Eliteserien, 41 Fransı 1.Lig, 10 Şampiyonlar Ligi Elemeleri, 6 NM-Cup, 6 Avrupa Ligi, 6 UEFA Şampiyonlar Ligi, 5 Svenska Cupen, 5 UEFA Avrupa Ligi Elemeleri, 2 U21 Allsvenskan Södra, 1 Coupe de France maçı olmak üzere toplamda 197 resmi maça çıktı. Banke Innocent’e Turuncu-Beyazlı formamız altında başarılar dileriz, camiamıza hayırlı olsun” denildi. Bonke Innocent’in Adana’ya gelerek takımla birlikte çalışmalara başladığı ve iki gün daha takımla çalıştıktan sonra Ankara Keçiörengücü kadrosuna alınıp alınmayacağına teknik heyetin karar vereceği belirtildi.

Bonke Inncoent de imza töreninde yaptığı konuşmada, “Köklü bir takıma geldiğimi biliyorum. Gelmeden önce Adana ve Adanasporla ilgili bilgiler aldım. Şimdi tüm benliğimle Adanaspor’un başarısı için çalışacağım, benden beklentilerin yüksek olduğunu biliyorum, bu beklentilere cevap vermek için antrenmanlarda ve sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” diye konuştu. Diğer taraftan Adanaspor’da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını da Yardımcı Antrenör Francois Ciccolini yönetiminde Çatalan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Futbolcuların antrenmanda oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Öte yandan Adanaspor, Trendyol 1.Lig’in 5.haftasında Yeni adana Stadyumu’nda Ankara Keçiörengücü’nü ağırlayacak. Pazartesi günü saat 20.00’da başlayacak mücadeleyi İstanbul bölgesinden hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Filiz’in yardımcılıklarını Kemal Elmas ve Kadir Akıllı yapacak. Mücadelede d ördüncü hakem olarak Can Cengiz görev alacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor