BOYVADAOĞLU “ADANA EKONOMİSİ BÜYÜK BİR ÇÖKÜŞ İÇİNDE”

ADANA (BÖLGE)-İYİ Parti Adana İl Başkan’ı Göktürk Boyvadaoğlu, “İYİ Parti’ye ve İlçe Başkan Adaylarımıza sevgi ve destek, çığ gibi büyüyor. Bütün çiçekleri koparsanız da baharın gelişini engelleyemezsiniz” dedi.

Göktürk Boyvadaoğlu ve Sarıçam İlçe Belediye Başkan Aday’ı Mehmet Koca, Adana’nın Buruk Mahallesi ve Kürkçülere bağlı Göztepe, Müminli, Yürekli ve Dağcı mahallelerinde yaptıkları seçim çalışmalarında toplantı düzenleyen Başkanlar, halk’ın sevinç gösterileri ile karşılandı. Kürkçüler ve mahallelerindeki toplantıda Göktürk Boyvadaoğlu “Doğup büyüdüğüm bu yörede sizlerle beraber olmak mutlulukların en güzelidir” dedi. Boyvadaoğlu yaptığı açıklamada:

“Ülke ekonomisinin her geçen gün daha da kötüye gittiğini vurgulayarak özellikle Adana ekonomisinin çok daha hızlı bir çöküş yaşadığını belirtti. Pazar ekonomisinin düzeltilmesi için çarenin, “Halk Tanzim Satış yerlerinin” olmadığını belirten Başkan Boyvadaoğlu; “İnsanlar 2 kg domatez ve soğan için saatlerce kuyrukta bekletilmemeli. Çare çiftçidir. Öncelikle çiftçinin ekonomisinin düzeltilmesi gerektiğini belirterek, çiftçinin kullandığı mazot’a, gübre ve zirai ilaçlarda indirime gidilmesi ve çiftçiye verilecek desteklerle ülke ekonomisini rahatlatmak en akılcı yoldur “dedi.

AYIRIM GÖZETMEDEN HİZMET VERECEĞİZ

MİLLET İttifak’ı Sarıçam Belediye Başkan Aday’ı Mehmet Koca, İYİ Parti’ye ve kendisine olan güven’e layık olmak için çalışacağını belirterek;

“ Sarıçam İlçemizin geri kalmışlığına son vereceğiz. Sarıçam’ı bir ticaret merkezi yapmanın mücadelesini vereceğiz. Tüm vatandaşlarımızla birlikte el ele vererek, Belediyemizi hep beraber yöneteceğiz. Hiçbir ayırım yapmadan hizmetlerin en güzelini verip, insanlarımıza yeni yeni istihdamlar oluşturarak halkımızın refah seviyesini yükselteceğiz. Sarıçam Adanamızın en güzel yaşanabilir bir İlçesi olacaktır” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor