Boyvadoğlu, yeni üyelere rozet taktı

HABER: UĞUR BAŞARAN

ADANA (BÖLGE)-İyi Parti Yüreğir ilçe teşkilatının düzenlediği yeni üye katılım törenine Büyükşehir meclis üyeleri,İl ve İlçe yöneticileriyle birlikte partiye yeni katılan üyelere rozetlerini taktılar. 

Yamaçlı mahallesinde yapılan törende bir konuşma yapan İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu “Güneşli,Yamaçlı ve Cumhuriyet mahalle sakinleri hepinize partimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.Konuşmasını sürdüren Boyvadaoğlu “Öncelikle üç yıl önce kurulan partimizde ilk önce Genel Başkanımız Meral Akşener böyle topluluklara seslenmişti.Bir korku imparatorluğu vardı.Partimize üye olmak isteyen birçok kesimler korktukları için partimize üye,yönetici olamıyordu.Ama Genel Başkanımız Meral Akşener Manisa mitinginde söylediği o çantasını ortaya koyarak alın beni de götürün,götürecekseniz beni cezaevine koyun diyerek korku duvarlarını yıktı ve ve bugün buradaki görüntünün eseridir”dedi. 

Ailelerimiz yönetici olmak için içlerinde hep bir korku olduğunu söyleyen  Boyvadaoğlu “Biz bu ülkeyi düzelteceksek Atatürk yolunda yürüyeceksek bazı fedakarlıkları yapmak zorundaydık. En büyük hedefimiz olan Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak ve genel başkanımız liderliğinde, Türkiye’yi daha yaşanılabilir, Atatürk ilke ve İnkılapları’nın uygulandığı, halkın devletine güvendiği, herkesin eşitlik ve adalet ilkeleri doğrultusunda muamele gördüğü bir ülke için geçiş için var gücümüzle çalışıyoruz.Bugün buradayız ve herkes burada olması için Yüreğir ilçe teşkilatımızla birlikte çalışmalarımızın eseri karşımızda duruyor.Bu sebeple arkadaşlar yol yakın meyve olgunlaştı artık onu kopartmak sizin elinizde.Güçlendirilmiş parlementer sisteme geçmek için hep birlikte elele verelim.Bu vatan evlatları olarakTürkiye’yi hak ettiği yere taşıyalım ve ailemize geldiğinizden dolayı çok teşekkür ederim”dedi. 

AKYÜREK “MİLLET BİZ ÇAĞIRIYOR 

İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanı Enis Akyürek ise, “Millet bizi çağırıyor, bizde ayaklarına gidiyoruz. Sizler için buraya geliyoruz. Sizlerin derdini dinliyoruz, dertleşmek için çözüm önerileri sunmak için geliyoruz ve hep birlikte en Partimizi zirveye taşıyacağız, şahlandıracağız. Yüreğir’de Adana’da ve Türkiye de muvaffak olacağız inşallah. Partimize zorla üye katılım yapılmıyor, herkes canı gönülden gelerek partimize üye oluyor herkes bu partiyi istiyor. Bu davaya gönül vermiş herkese çok çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

İYİ Parti’ye büyük bir katılım olduğunu ve üye kampanyası başlattıkları günden bu yana canla başla çalıştıklarını söyleyen Gençlik Kolları Yüreğir İlçe Başkanımız Hüseyin Mangtay, “Bugün gelinen noktada, bu sözümüzü yüzde yüz artırarak kısa zamanda çok daha fazla üyeye ulaşacağımızın sözünü veriyoruz. Partimize olan teveccüh bizleri geleceğe dair umutlandırıyor. Cesur yürekli kardeşimizin üye kaydını yaptık. Toplu katılımlarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek” dedi. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor