BU LİSTEYİ KİM YAPTI?

(BÖLGE ÖZEL) Seyhan Belediyesi’ne bağlı İmar A.Ş’nin dün yapılan Genel Kurulu’nda  yeni başkan ve yönetim kurulu seçimi yapıldı. Başkanlığa Çukobirlik eski Genel Müdürü Mustafa Gökçedağ getirildi.

Yönetim Kurulu’nun yönetimine tekrar seçilen  Mehmet Yaşar Karabatak ile Muhsin Yamanyılmaz’ın tekrar seçilmesi tepkilere yolaçarken, Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı’nı kaybeden Nihat Sözütek’in yönetimde yeralması ise sürpriz olarak değerlendirildi.

 “Bu listeyi kim yaptı?” sorusunun cevap arandığı bildirilen Seyhan Belediyesi İmar A.Ş Genel Kurulu”nun tepkilere yol açması düşüncesinin ağır bastığı için Genel Kurul seçim sonucunun kamuoyuyla paylaşılmadığı öne  sürüldü ve gizli tutulduğu öne sürüldü.

Kendileriyle görüştüğümüz Seyhan Belediyesi Özel Kalem Müdürü Erkan Şenyurt ve Başkan Yardımcısı Selçuk Özkök liste onaylanmadığı için açıklama yapılamayacağını açıkladı.

BÖLGE ELE GEÇİRDİ

Gazeteniz BÖLGE kamuya açık olması gereken, ancak sonucu dahi gizlenen dünkü Genel Kurul toplantısında yapılan seçim sonucunu ele geçirdi.

Dün öğleden önce yapılan Genel Kurul’da Seyhan Belediyesi İmar A.Ş yönetim Kurulu Başkanlığı’na Çukobirlik”in eski Genel Müdürü Mustafa Gökçedağ seçilirken, yönetim kuruluna da şu isimler getirildi;

Abdullah Bakır, Levent Ünal, Tevfik Yıldırım, Fevzi  Ciritiçi, Yunus Erik, Fevzi Ciritçi, Yunus Erik, Hasan Aslan,  Nihat Sözütek, Sevinç Çetin ,  mevcut yönetim kurulu üyeleri Mehmet  Yaşar Karabatak ile Muhsin Yamanyılmaz tekrar seçildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor