BU MAÇ NEFES KESER!

Süper Amatör Lig Beyaz Grup’da 6. hafta maçında 10 puanı bulunan 2 takım kozlarını paylaşacak. Adaletgücü- Karşıyaka mücadelesi haftanın en önemli karşılaşması olurken amatör futbolseverlerin bu karşılaşmaya ilgi göstermesi bekleniliyor.

ADALETGÜCÜ MORALLİ

Üst üste alınan Pozantı Belediyespor ve Denizli Mithatpaşaspor galibiyetleriyle bir anda averajla liderlik koltuğuna oturan Adaletgücü FK, topladığı 6 puanın yanı sıra rakip ağlara attığı 6 golle de moraller üst düzeyde. Mavi Kırmızılılar bu çıkışını Karşıyaka maçında da göstermek isterken takımda Oğuzhan Yücel’in kart cezası devam ettiği için bu karşılaşmada görev yapamayacak. Adaletgücü mücadeleyi kazandığı taktirde önemli bir avantaj kazanacak.

KARŞIYAKA TELAFİ PEŞİNDE

Pozantı Belediyespor’a karşı kötü oyun kötü bir skor alan Karşıyakaspor, Adaletgücü maçına çıkış karşılaşması olarak görüyor. Takımda bazı oyuncuların sakatlığı devam ederken sağlık ekibi bu isimleri yetiştirmek için seferberlik ilan etti. Kaleci Hakkı ve tecrübeli oyuncu Erdi ise bu karşılaşma sonrası Karşıyakaspor’daki 4 maçlık serüveni sona erecek. Yapılan idmanlarda Mithat hocanın adeta beyin yıkadığı ve Adalet maçını kazanarak rakibiyle olan puan farkını açmak istiyor.

ÖZEL HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor