BU SEÇİMİ DE HUZUR İÇERİSİNDE İDRAK EDECEĞİZ

Seçim Güvenliği toplantısı Adana Valisi Dr.Süleyman Elban’ın başkanlığında yapıldı. Vali Elban, Adanalılar’ın hür iradelerinin sandığa yansıtılmasında bir sorunla karşılaşmaması için her türlü ayrıntının değerlendirildiğini belirterek, “İnanıyorum ki birlikte yaşama kültürün ve hoş görünün en güzel örneklerinin sergilendiği Adana’da, bu seçimi de huzur ortamı içerisinde idrak edeceğiz. Netice ne olursa olsun, seçim sonuçlarının Adana’ya ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

(HABER MERKEZİ)-28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçiminin, Adana’da güven ve huzur ortamında gerçekleşmesini sağlayacak tedbirlerin değerlendirildiği Seçim Güvenliği toplantısı Adana Valisi Dr.Süleyman Elban’ın başkanlığında yapıldı.

15 ilçe kaymakamı ile İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt’un video konferans yöntemiyle katıldığı toplantıda; hemşehrilerimizin sorunsuz bir şekilde oy kullanmalarını sağlamak; seçim öncesinde, seçim anında ve sonrasında herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek için alınması gereken önlemler değerlendirildi.

Toplantıda konuşan Vali Elban, hemşehrilerimizin hür iradelerinin sandığa yansıtılmasında bir sorunla karşılaşılmaması için her türlü ayrıntının değerlendirildiğini dile getirerek “İnanıyorum ki birlikte yaşama kültürünün ve hoş görünün en güzel örneklerinin sergilendiği ilimizde, bu seçimi de huzur ortamı içerisinde idrak edeceğiz. Netice ne olursa olsun seçim sonuçlarının Adana’ya ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor