‘BU SENE ARTIK O SENE’

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, ligin 4.haftasında karşılaşacakları Adanaspor maçını kazanmak istediklerini belirterek, “Bu sene artık o sene, diyeceğzi. 168 hafta sonra ilk edfa liderlik koltuğuna oturmuş Adana Demirspor. Şunu da inanarak söylüyorum ki sezon sonunda da böyle olacak inşallah” dedi.

Mavi-Lacivertliler, 4 Ekim Pazar günü Adanaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını teknik Direktör Ümit Özat yönetiminde Adana Demirspor Tesisleri’nde sürdürüyor. Antrenman, Başkan Murat Sancak da izledi. Özat, antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, oyuncuların çok istekliolduğunu ve galibiyet için yoğun çalıştıklarını dile getirdi. Her maça 3 puan hedefiyle çıkacaklarını ifade eden Özat, oluşturdukları oyuncu kadrosundan memnun olduğunu belirtti.

Özat, “Derbi önemli,keşek taraftar da olsaydı. Bu şehrin 2 güzide takımının en önemli maçı ve bana göre lige iyi başladık. Üç maçta 9 puan da alabilirdik, üç maçta net 24 gol pozisyonuna girmişiz, 3 gol yemişiz, 2 duran top 1’i de penaltı, o da duran top. Rekabet açısından zor bir kadromuz var. Çünkü herkes oynamayı bekleyecek. Dolayısıyla hayatımda ilk defa sezon başında böyle bir kadroya sahip oldum. Bu sene artık o sene,diyeceğiz. Herhalde 168 hafta sonra ilk defa liderlik koltuğuna oturmuş Adana Demirspor. Şunu da inanarak söylüyorum ki, sezon sonunda da böyle olacak inşallah” dedi.

AKYÜZ GÖZÜNÜ DERBİYE DİKTİ

Geride kalan 3 haftayı 2 galibiyet, 1 beraberlikle zirvede tamamlayan Adana Demirspor’da öne çıkan isim tartışmasız Mehmet Akyüz’dü. 3 maçta 4 kez rakip fileleri havalandıran 34 yaşındaki futbolcu, takımına büyük güç katarken, gelecek haftalar öncesi de iddialı konuştu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’in kapısından döndüklerini söyleyen tecrübeli oyuncu, “Artık 26 yıllık özleme son vermek istiyoruz,bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Mehmet Akyüz, “Takım olarak iyi bir hazırlık döneminin ardından lige de iyi bir başlangıç yaptık. Boluspor karşısında skor avantajımızı koruyabilsek ya da yakaladığımız fırsatları harcamasaydık 3’te 3 ile yolumuza devam edecektik. Maç maç düşünüyoruz ve önümüzde Adanaspor ile oynayacağımız derbi var. Önceki sonuçların daha anlamlı hale gelebilmesi için derbiden de galibiyetle ayrılmalıyız. Bunu da başaracağımıza inanıyorum.” (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor