‘BU SONUÇ BİZİ MEMNUN ETMEDİ’

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada, “Gösterdiğimiz performansa göre 0-0 doğru skordu. Bu bizi memnun etmiyor çünkü kazanamadık” dedi.

Maç sonu basın toplantısında konuşan Patrick Kluivert, “Maçın ilk 20 dakikasında Fenerbahçe bizden daha üstündü. Sonrasında maça ortak olduk ve gidişatına göre yönlendirmeye başladık. Biz evimizde dominant bir oyun oynamayı severiz. Maçın genelenide birkaç tane iyi pozisyonumuz vardı, ancak değerlendiremedik. Gösterdiğimiz performansa göre 0-0 doğru skordu. Bu bizi memnun etmiyor çünkü kazanamadık. Rakibi de tebrik etmek lazım. Maçın sonucu da bizi üzse de doğru bir sonuç” diye konuştu.

Maçtaki stresin üst seviyelerde olduğunu ve bazı anlarda tartışmaların yaşandığını belirten Kluivert, “Hakemlerle alakalı her maçta soru işareti oluyor. Bu maça gelince hem seyri güzeldi, hem de tempolu geçen bir maçtı. Baktığınızda hakemle alakalı çok fazla bir şey söyleyemeyiz. Kazanmak istediğimiz bir maçtı. Her zaman galibiyet için bizler sahaya çıkıyoruz. Fenerbahçe’de gerçekten kaliteli bir takıma sahip. Milli maç arasında birkaç gün iznimiz var. Bir dahali maç için çalışmalara başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor’un başarılı file bekçisi Ertaç Özbir, Fenerbahçe karşısında gösterdiği performansla bir puan alınmasında önemli katkı sağladı. Özbir, “Biz özellikle kendi evimizde baskılı oynayan bir takımız. Ancak bugün baskılı oynayamamamızın sebebi Fenerbahçe’nin çok fazla önde basmasıydı. Özellikle ilk 15 dakika istediklerimizi yapamadık. Sonrasında oyunu dengeledik. Sonuç olarak berabere kaldık. Kendi evimizde yenilmeme serimizi sürdürüyoruz” derken, milli takıma seçilmesi ile ilgili olarak da, “Benim gibi yaşı ilerlemiş bir futbolcu için çok güzel günler geçiriyorum. Adana Demirspor’da iyi performans gösteriyorum ve Milli Takıma seçildim. Takım arkadaşlarımın emeğine sağlık. Onların sayesinde ben de iyi oynuyorum” ifadelerini kullandı. (HABER: MEHMET APAYDIN

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor