Bulut: Ahmet Hakan yine bildiğimiz gibi

(HABER MERKEZİ)-CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, hem Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a, hem de gazeteci Ahmet Hakan’a yönetilk sert eleştiler sarfetti.
Bulut, Adana’dan yanına getirdiği çöpleri TBMM kürsüsüne koyarak Türkiye’nin Avrupa’dan plastik atık ithal etmesine tepki göstermiş ve “Milli ve yerli olma konusunda övünen, bunu dile getiren bir iktidarın, Avrupalının çöpünü ithal etmesi kadar büyük bir ihanet yoktur” demişti.
CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın konuğu olan Bakan Kurum, Adana’da 11 ayrı bölgede araştırma yaptıklarını böyle bir bulguya rastlamadıklarını açıkladı. CHP Adana Milletvekili Bulut sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ahmet Hakan yine bildiğimiz gibi. Türkiye’yi çöp sömergesi yapan Çevre Bakanını akklamak için çanak sorular sormuş. Bakan da utanmadan, yüzü kızarmadan Adana’da gözümüzle gördüğümüz plastik çöp yığınlarına ‘iftira’ diyor. Bunlar mı iftira?” diyerek ithal atıkları yeniden paylaştı.