BURAK CAN, KAPLAN’DA

Adanaspor, 25 yaşındaki sağ bek oyuncusu Burak Can Çamoğlu Adanaspor Başkan Vekili Furkan Akgül ile İstanbul’da bir araya geleğrek 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Turuncu-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Başkan Vekili Furkan Akgül İle İstanbul’da bir araya gelen ve son olarak Atakaş Hatayspor’da forma giyen 25 yaşındaki sağ bek ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edildi. Adanaspor’dan yapılan açıklamada, “Camiamıza hayırıl olmasını dileriz diyerek transferi duyurulan Burak Can Çamoğlu Adanaspor’un ikinci etap kampına katılacak” ifadelerine yer verildi. Almanya doğumlu olan ve Dortmun altyapısında yetişen Burak Can, Türk U20 Milli Takım ıile 3 maçta forma giydi.

Öte yandan Bolu kampının ikinci etap çalışmalarını sürdüren Turuncu-Beyazlılar günü çift antrenmanla geçirdi. Teknik Direktör Mustafa Kaplan gözetiminde yapılan ilk çalışma koşu, ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde futbolcular yardımcı antrenörler eşliğinde anaerobik eşik koşusu, yönsüz oyun ve kenar ortalı gol vuruşu çalışmaları yaptı. Çift kale maçın ardından streching ve yer hareketleri ile sona erdi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor