BURCU YÖNDER DE YUVADA KALDI

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü’nde iç transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Dış transferde istediği oyuncuları alan Çukurova’nın Sultanları şimdi de iç transferdeki transferi bitirmek için kolları sıvadı.

Bugüne kadar dış transferde Fabris, Dimitrova, Nur Sevil Gökbudak, Ceren Önal, Yasemin Yıldırım, Büşra Güneş, Ezgi Bektaş, Berin Yıldırım, Beren Yeşilırmak ve Berra Eren ile anlaşan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, iç transferde de smaçör Angela, orta oyuncu Hazal Selin ve Burcu Yönder’i de elinde tutarak transferde emin adımlarla ilerliyor.

Geçen sezon gösterdiği performansla göz dolduran Burcu Yönder daha önce Küçükyalı Yelkenspor ve Yeşilyurt takımlarında forma giydi. Burcu Yönder, “Takımımda kaldığım için çok mutluyum. Yeni gelen arkadaşlarla bu sefer istediğimiz hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Başta onursal başkanımız Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin olmak üzere, başkanımıza ve tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de taraftarlarımıza etmek istiyorum. İç sahada oynadığımız tüm maçlarda bizleri yalnız bırakmayarak başarılı olmamızda büyük pay sahibi oldular” dedi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor