BURHANETTİN BULUT: KIZILAY, ECZACILAR BİRLİĞİ’NE DE ÇADIR SATMIŞ!

AHBAP’a sattığı çadırlar ile gündeme gelen Kızılay’ın bu sefer de Türk Eczacılar Birliği’ne çadır sattığı belirtildi. Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, “Kızılay, AHBAP’a verdiği gibi aynı şekilde Türk Eczacılar Birliği gibi kamu özelliği bulunan bir kuruluşa da parayla aynı şekilde çadır satmıştır” dedi. Bulut, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun cevaplaması talebiyle Kızılay’ın çadır satışıyla ilgili de soru önergesi verdi.

HABER: CANSU ERSOY

ADANA (BÖLGE)-Kızılay, AHBAP’a sattığı çadırlar ile gündem olmuştu. Bu sefer de Türk Eczacılar Birliği’ne çadır sattığı ortaya çıktı. Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Kızılay’ın Türk Eczacılar Birliği’ne çadır sattığı bilgisini paylaştı.

“Öğrendim ki aynı Kızılay, Türk Eczacılar Birliği’ne de çadır satmış. Türk Eczacılar Birliği bölgelere Gezici Eczane açarken ihtiyacı olan 5 çadırı Kızılay’dan talep ediyor” diyen Milletvekili Bulut, Türk Eczacılar Birliği’nin yine parayla hatta fahiş bir fiyatla çadırları satın aldığını dile getirdi.

Burhanettin Bulut, yaptığı açıklamada, “Yani Kızılay, AHBAP’a verdiği gibi aynı şekilde Türk Eczacılar Birliği gibi kamu özelliği bulunan bir kuruluşa da parayla aynı şekilde çadır satmıştır. Oraya giden eczacıların kalabilmeleri için istedikleri çadırları da parayla Türk Eczacılar Birliği’ne fahiş fiyata satmıştır aynı Kızılay” cümlelerini kullandı.

Kızılay’ın AHBAP’a sattığı çadırlar hala güncelliğini ve gündemdeki yerini korurken bu bilgiyle beraber bir kere gündemde yükselişe geçti. CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun cevaplaması talebiyle Kızılay’ın çadır satışıyla ilgili soru önergesi verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor