BÜYÜK HEYECANA GERİ SAYIM

16 Ağustos’ta başlayacak TFF 1.Lig’de fikstür çekildi. Bölgemiz takımlarından Adanaspor, Adana Demirspor ve Hatayspor yeni sezona ‘Şampiyonluk’ parolasıyla hazırlanıyor.

Bölge takımlarımız Adanaspor, Adana Demirspor ve Hatayspor 16 Ağustos’ta başlayacak zorlu maraton için geri sayıma başladı. Ligin ilk haftasında Adana Demirspor sahasında Balıkesirspor’u konuk ederken Adanaspor, Akhisarspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Hatayspor ise lige Altınordu maçıyla evinde başlayacak. Adanalı taraftarların heyecanla beklediği Adanaspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak derbi ise 4. haftada turuncu-beyazlı ekibin ev sahipliğinde oynanacak. 34 haftalık mücadele sonunda yeni transferleri ile Süper Lig kapısını aralamak isteyen üç takımın teknik adamları Ümit Özat, Eyüp Arın ve İlhan Palut fikstür sonrası ilk açıklamalarını yaparak, yeni sezonun bütün takımlara hayırlı uğurlu olmasını diledi.

ÜMİT ÖZAT: BU YIL BAŞARACAĞIZ

Adana Demirsporü Teknik Direktörü Ümit Özat, “Bu yıl yapılan transferler ve takım içerisindeki uyum beni oldukça ümitlendiriyor. Geçen yıl kaçırdığımız Süper Lig biletini bu yıl almak için elimizden geleni yapacağız. Başta başkanımız Murat Sancak olmak üzere, yönetim kurulu üyelerimiz, taraftarlarımızın da desteğiyle koyduğumuz hedefe ulaşmak istiyoruz. Yaptığımız hazırlık maçlarında da futbolcularımızın oldukça hırslı ve istekli oluşları lige iyi bir başlangıç yapacağımızı gösteriyor. Bu yıl Süper Lig’den düşen takımlar oldukça kuvvetli takımlar. Bursaspor futbol şehri takımı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor da son haftalarda yakaladığı çıkışa rağmen düşmekten kurtulamayan bir ekip. Akhisarspor ise Türkiye Kupası ve Süper Kupa galibi bir ekip. İnşallah lig sonunda gülen taraf biz olacağız. Lige kendi sahamızda oynayacağımız Balıkesirspor ile start alacağız” dedi.

EYÜP ARIN: GENÇLERE GÜVENİYORUM

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın ise, “Kampa götürdüğümüz gençlerden çok ümitliyim. Göstermiş oldukları performans ile bu ligde iş yapacaklarına inanıyorum. Bu gençlerin yanına yaptığımız transferler ve yapılacak transferlerle üst sıralar için mücadele edeceğiz. Başkanımızın takımla devamlı ilgilenmesi bizler ve futbolcular üzerinde iyi bir etki yapıyor. Bu yıl ligin oldukça çekişmeli geçeceğini bekliyorum. Birbirinden güçlü rakipler var. Bu rakiplerin arasında en iyi yere gelebilmek için çabalayacağız. Yaptığımız hazırlık maçlarında da gördüğümüz kadarıyla bir iki takviye daha yapma ihtiyacımız var. İnşallah lig başlayana kadar bu transferleri de yapabilirsek eksiğimiz kalmayacak. Lige Süper Lig’den düşen Akhisarspor ile deplasmanda başlayacağız.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor