BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ GÜNGÖR GEÇER TUFANBEYLİ’DE

(HABER MERKEZİ)- Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer Tufanbeyli ilçesinde bir dizi inceleme ve ziyaret gerçekleştirdi.

Güngör Geçer Tufanbeyli’de Büyükşehir şantiyelerini denetledi, vatandaşla bir araya geldi, kentin dört bir yanında hizmetin aralıksız süreceğini bildirerek, “Adana’nın dört bir yanında çalışmalarımız şevkle ve kararlılıkla sürüyor” diye konuştu.

İtfaiye, ASKİ, Yol Şube ile Büyükşehrin diğer şantiyelerini gezen Güngör Geçer, halihazırda devam eden çalışmaları denetledi, personelle görüştü. Daha sonra Tufanbeyli halkı ve muhtarlar ile bir araya gelen Güngör Geçer, vatandaşın sorunlarını dinledi, sohbet etti.

Güngör Geçer Şunları Söyledi: “Başkanımız Zeydan Karalar’ın halkçı belediyecilik anlayışıyla Adana’mız için çalışmaya devam ediyoruz. Zeydan Başkanımızın, halkımızın talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda başlattığı projeler, çalışmalar Adana’nın dört bir yanında devam edecek. Hemşehrilerimiz için mesai mefhumu gözetmeden, birlik, beraberlik, dayanışma içinde çalışmayı sürdüreceğiz.”

Güngör Geçer Feke ilçesinde de etkinliklere katıldı, ziyaretler gerçekleştirdi, halkla buluştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor