Cafer Esendemir: ‘Türk Polisi her türlü övgünün üstündedir’

ADANA (BÖLGE)-Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 174.Yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Adana’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. 5 Nisan’da başlayan hafta kapsamında; Polis Şehitlikleri ziyaret edildi, Kızılay’a kan bağışında bulunuldu.

10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Atatürk Parkı’nda düzenlenen çelenk koyma törenine, Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı Alb.Yusuf Yalçın, MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı , Baro Başkanı Av.Veli Küçük, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, şehit aileleri ve Emniyet Birim amirleri katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasının ardından polislerin kortej geçişi yapıldı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklamada, Türk Polisi’nin bu önemli gününü kutlayarak, “Şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Türk Polisi’nin üstün görev anlayışı içerisinde; cesaret, özveri ve feregatla çalıştığını belirten ÇGC Başkanı Esendemir, “ATA’sının izinde, O’nun gösterdiği hedef doğrultusunda cansiperane çalışan, mesai mefhumu tanımaksızın 7/24 milletinin emrinde olan Türk Polisi, her türlü övgüye layıktır. Ülkemizin huzuru, milletimizin can ve mal güvenliğini sağlamak için büyük bir özveriyle çalışan, her türlü olumsuz şartlara rağmen üstün bir performans sergileyerek, yüklendiği görevi başarıyla yerine getiren Türk Polis Teşkilatı’nın 174.Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, ebediyete intikal etmiş tüm şehit ve gazilerimize Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor