“Çağı yakalamak için sürekli değişim ve dönüşüm içindeyiz”

(HABER MERKEZİ)-Adana Valisi Süleyman Elban, Seyhan İlçesi Pınar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Şehit Mustafa Sarı Polis Merkezi Amirliği’nde incelemelerde bulundu. Vali Elban, “”Bizler çağı yakalamak için sürekli bir değişim ve dönüşüm içindeyiz” dedi.

Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Jandarma Komutanı Albay Taşkın Keleş ile şehidin ailesinin katıldığı inceleme ziyaretinde konuşan Vali Elban; her gün hızla gelişen, değişen dünyaya ayak uydurmanın bir zorunluluk olduğunu ifade ederek, “Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerini; çağnı gerektirdiği şartlara sahip, fiziki koşullar açısından standardı yüksek binalarda almaları önemli bir gelişmişlik belirtisidir. Bizler de çağı yakalamak için sürekli bir değişim ve dönüşüm içindeyiz. Ülkemiz genelinde olduğu gibi bizler de ilimizde bu doğrultuda önemli yatırımlar gerçekleştirmek için gayret ediyoruz” dedi.

Şehit Mustafa Sarı Polis Merkezi Amirliği’nin Adana’ya hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Vali Elban, daha sonra binada yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor