Çalınan motosiklet sahibine teslim edildi

(HABER MERKEZİ)-Karataş ilçesinde 2 motosiklet ve 1 adet su motoru hırsızlığı yapan İ.K. yakalanarak gözaltına alınırken, motosikletin biri jandarma tarafından sahibine teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; Karataş İlçesi Çukurkamış Mahallesinde meydana gelen (2) adet Motosiklet ve (1) adet Su Motoru hırsızlığı ile ilgili Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Jandarma ekiplerince olayının aydınlatılması maksadıyla araştırma yapıldı..

Olayın meydana geldiği yol güzergâhı üzerinde bulunan güvenlik kameraları incelenmiş, görgü tanıklarının bilgisine başvurulmuş ve olaya karışan 07 XXXX plakalı bir aracın bölgede dolaştığı ve aracı kullanan şahsın İ.K. olduğu tespit edildi. Kimliği tespit edilen şüpheli şahsın yakalanması ve suç eşyalarının ele geçirilmesine yönelik yapılan detaylı çalışmada şahıs Yunusoğlu Mahallesinde narenciye bahçesinde çalmış olduğu motosikletle birlikte yakalanmış olup, çalınan (1) adet motosiklet sahibine teslim edildi. Şahıs gözaltına alınıp, hakkında adli işlem başlatıldı. Ayrıca şahsa 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunun ilgili maddelerince işlem yapılarak araç trafikten men edildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor