Çetin: Meşaleyi yaktık

Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin’in Yurt Mahallesi seçim bürosunun açılışı mitinge dönüştü. Yoğun bir katılımın yaşandığı açılışta konuşan Soner Çetin, “Seçim bürosu açılışımızı miting havasına çevirdiniz. Millet İttifakı’nın ayak sesleri Adana’dan Ankara’ya kadar duyuluyor. Biz Adana’dan meşaleyi yaktık” dedi.

HABER: Mehmet KOL

ADANA (BÖLGE)- Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin’in Yurt Mahallesi seçim bürosunun açılışı mitinge dönüştü.

Açılışa İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı İlker Akça, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Prof. Dr. Abdülkadir Yuvalı ve vatandaş yoğun bir ilgi gösterdi.

Yoğun bir katılımın yaşandığı açılışta konuşan Soner Çetin, “Hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Seçim bürosu açılışını miting havasına çevirdiniz. İşte bu Millet İttifakı’nın ayak sesleri, Adana’dan, Ankara’ya kadar duyuluyor. Biz Adana’dan meşaleyi yaktık. İyi partili dostlarımın tamamına çok teşekkür ediyorum. Birlikte, beraber sahadayız. Hepimiz birbirimizi ziyaret ediyoruz. Koalisyonları yıkayacağız diyenler, koalisyonlar dönemini tekrar başlattı. Şimdi cumhuriyeti sevenlerin, Atatürk ve İlke ve İnkılaplarına sahip çıkanların zamanıdır.

“TÜRKİYE’YE İHANETTİR”

Şimdi ben karşı taraftan aday olanların  dediklerine bakıyorum, bize laf atıyorlar, biz onlarla uğraşmıyoruz. Onlar hayal dünyasında yaşıyor.

Muharrem İnce’nin Türkiye’de beka sorunu yok, Türkiye’de zeka sorunu var sözüne sonuna kadar katılıyorum.

Beka ne demek? Varlık demek, Türkiye’de varlık sorunu var demek, Türkiye’ye ihanettir.

1923 Atatürk ve silah arkadaşları öyle bir temel atmış ki değil varlık sorunu olsun Türkiye sallanmaz bile. Sallayamazlar.

Sanki savaş var, yahu arkadaşlar başkomutan seçmiyoruz. Belediye başkanı seçiyoruz, muhtar seçiyoruz. Bunun beka ile ne alakası var. Konuşacak şeyleri olmayan, beka sorunu var diyor.

Arkadaşlar ne yapacağınızı anlattın, icraat yapın. Bu halk iyi yapanı da unutmaz kötü yapanı da unutmaz.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor