Çetin: Şehitlerimizin isimlerini yaşatacağız

ADANA (BÖLGE)-Çukurova Belediye Meclisi 2019 yılı ilk meclis toplantısını gerçekleştirildi. Yılın ilk meclisinde konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “23019 yılının, herkes için huzur mutluluk ve başarı getirmesini, ülkemiz için de hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
2018 yılını yakından takip ettiğini ve toplumda, “Bir an önce bitse de kurtulsak” dediği bir yıl olduğunu belirten Başkan Soner Çetin, “2019 yılından toplum olarak umutluyuz. İnşallah bu umutlarımızın hepsi gerçekleşir ve huzurlu bir yıl geçiririz” dedi. 2018 yılının ekonomik olarakta kötü geçtiğini ifade eden Çetin, yeni yılda, tüm bu sıkıntıların atlatılması dileğinde bulundu.
“ŞEHİTLERİN İSİMLERİ YAŞATILACAK”
Geçtiğimiz yılda unutulmayacak acılar da yaşandığına dikkat çeken Başkan Soner Çetin, “Belediyemizde, yaşanan olayda, çok sevdiğimiz iki çalışma arkadaşımız şehit oldu. Biz onları da görev başında yaşamlarını kaybettiği için şehit sayıyoruz. Ardından Rize İL Emniyet Müdürümüz makamında şehit edildi. Şehitlerimizin isimlerini ilçemizde yaşatacağız” diye konuştu.
DENETİM KOMİSYONU ÜYELERİ SEÇİLDİ
Başkan Çetin’in konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Denetim komisyonu üye seçimlerinin yapıldığı meclis toplantısında, üyeliğe Mustafa Karakuş, Orçun Sarıgül, İsmail Özgen, Cumali Bülent Gürışık ve Tarık Kılıçarslan seçildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor