CEYHAN 1.NCİSİ BU YIL’DA CEGEM’DEN ÇIKTI

(HABER MERKEZİ)-2021 YKS Ceyhan Birincisi, Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi’nden çıktı.

2021 Yükseköğretim Kurumları sınavında Ceyhan Belediyesine ait Gençlik ve Eğitim Merkezinde hazırlanan Ceyhan Birincisi Murat Çiçek İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini, kazandı.

2019 – 2020 Eğitim ve öğretim yılında yeni kadrosu ile hizmet veren Ceyhan Belediyesine bağlı olarak çalışan CEGEM birçok ekonomik durumu yerinde olmayan ailelerin çocuklarına hizmet vererek sınava hazırladı. Bu sayede onlarca gencimiz hayallerine kavuşarak istedikleri okulları kazandı ve hayata ilk adım olan üniversiteyi kazandılar. CEGEM de eğitim gören 55 öğrenci istedikleri bölümleri kazanarak üniversiteye adım attılar. 10 öğrenci  Eğitim Fakültesi, 45 Öğrenci önlisans ile tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyen Başkan Erdem; “Onlar bizim gururumuz” dedi.

Başkan Erdem “Bizim buradaki  amacımız eğitimde destek olmak ve gençlerimiz arasında fırsat eşitliğini sağlamaktır. Gençlik Merkezimizin kuruluş amacı da budur. Bizler ileriki yıllarda başarı çıtamızı daha da yukarı taşıyacağız, buna inancım tamdır. Önümüzdeki yıllarda daha çok birinciler çıkaracağız. Bizler bugün olduğu gibi bundan sonra da öğrencilerimizin yanında olacağız. Ceyhan’ı her alanda olduğu gibi eğitimde de ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bu yıl sınavı kazanan tüm öğrencilerimize eğitim yaşamlarında başarılar dilerim” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor