CEYHAN OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISI YAPILDI

(HABER MERKEZİ)- Ceyhan OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı ile OSB Yönetim Kurulu Toplantısı, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında yapıldı.

Makam toplantıda salonunda ilgililerin katılımıyla düzenlenen toplantılarda, Ceyhan Organize Sanayi Bölgesinin güncel durumu değerlendirilerek OSB’nin yol haritasına ilişkin yapılması gereken çalışmalar ele alındı.

Toplantıların ardından kısa bir değerlendirme yapan Vali Köşger, son yıllarda hayata geçirilen devasa yatırımlarla enerji, kimya, gıda, tekstil sektörlerinde faaliyet gösteren birçok firma için Adana’mızın cazip bir üretim merkezi haline geldiğini dile getirdi.

Bu yatırımların başında stratejik konumuyla ilimizin dikkat çeken ilçesi Ceyhan’da kurulacak OSB’nin geldiğini ifade eden Vali Köşger bunun birçok avantajı da beraberinde getireceğini belirterek “OSB’mizi tam anlamıyla faaliyete geçirmek için azami gayreti gösteriyoruz. Ceyhan OSB, hem deniz yoluyla hem de karayoluyla kolayca erişilebilir olması sebebiyle lojistik avantaj sağlayarak firmalarımızın ihracat potansiyelini daha da destekleyecektir.” dedi.

Ceyhan Organize Sanayi Bölgesinin Adana için sadece bir sanayi alanı değil, aynı zamanda ekonomik büyümenin ve kalkınmanın da bir simgesi olduğunu ifade eden Vali Köşger, “Şehrimizin sanayi ve ticaret potansiyelini maksimize edecek olan OSB’miz, gelecekte Adana ekonomisinin lokomotifi olacak.” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor