Ceyhan Ticaret Borsası’ndan Kadir Aydar’a tebrik ziyareti

ADANA (BÖLGE)-Ceyhan Ticaret Borsası yöneticileri, Ceyhan Belediye başkanlığına seçilen Kadir Aydar’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyaratte borsa yönetim kurulu başkanı Mustafa Aydar, meclis başkanı Ali Cem Sandıkçı, meclis ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Borsa Başkanı Mustafa Aydar, “Çok güzel hizmetler yapacağınıza inanıyoruz. Ticaret Borsası olarak üretici ve tüketicei arasında bir köprüyüz. Tarımı, sanayi ile birleştiren bir  kurumuz. Türkiye’de tarımı kayıt altın aalan önemli bir kuruluşuz. Tarımı ve tarıma dayalı sanayiyi geliştirmek, bunun için gereken işbirilğini sizinle birlikte yapmaki çin her zaman göreve hazırız. Ceyhan Ticaret Borsası olarak her daim yanınızda olacağız. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Kadar Aydar ise, borsanın hem fiziki yatırımları, hem de çiftçi ve esnafı birleştirme alanında gösterdiği gayretleri önemsediğini belirterek, “Birlik ve beraberlik içinde olup eelimizden gelen gayreti azami şekilde göstereceğiz. Ticaret Borsası yönetim ve meclis kurulu başkanları ile üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor