CEYHAN ÜNLÜ SİMALARIN UĞRAK YERİ OLDU

(HABER MERKEZİ)-Ceyhan Belediyesi sahnelerin ve ekranların ünlü simalarını Ceyhanlı sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

Ceyhan 31 Mart’tan bu yana neredeyse her hafta bir ünlü simayı ağırlıyor.  Başrollerinde Levent Ülgen ve Galip Erdal’ın oynadığı, yönetmenliğini Bahtiyar Engin’in yaptığı Halk Biri tiyatro oyunu Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar da Ceyhanlı tiyatro severlerle birlikte oyunu büyük bir ilgiyle izledi.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanları ve onların uzantılarının, pek zekice olmayan ve son derece keyfi uygulamalarının, Amerika ve dünya üzerinde insanlığa verdiği ağır hasarları sert bir dille ele alan, politik – komedi türünün en güzel örneklerinden biri olan Halktan Biri, salonu hınca hınç dolduran vatandaşlar tarafından kahkahalarla izlendi.

Oyunun ardından Ceyhan Belediyesi Meclis Üyesi Umut Topal ünlü oyuncular Levent Ülgen ve Galip Erdal’a Ceyhan’ın simgesi olan Şahmaran rölyefi hediye etti ve teşekkürlerini sundu.

Oyun arası ve sonrasında teşekkürlerini ve memnuniyetlerini ileten vatandaşlarla sohbet eden Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar;  Ceyhan halkının kültürel etkinlikleri çok sevdiğini ve şartlar ne olursa olsun kültürel faaliyetleri sürdüreceklerini dile getirdi.  Kısıtlı imkânlara ve olumsuz ekonomik koşullara rağmen Ceyhan’ın sosyal yaşamını renklendirmek için imkânları zorlayacaklarını söyleyen Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; “ Ceyhan halkının sosyal faaliyetlere olan ilgisi bizi çok mutlu ediyor. Ceyhan istediği sürece biz de ünlü simaları Ceyhan halkıyla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor