ÇGC’DE ‘SEÇİCİ KURUL’ TOPLANDI

‘30. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı tamamlayan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde (ÇGC) kurullar da ilk toplantısını gerçekleştirdi. ‘Seçici Kurul’, ilk toplantısında görev dağılımı yapıp, başkanlığa Ramazan Şanıvar’ı, başkan yardımcılığına Mustafa Başkan’ı ve yazman da Soner Kan’ı seçti.

ADANA – Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde (ÇGC) kongre süreci tamamlandı, şimdi sıra görev dağılımında. Genel kurul sonrasında ilk toplanan kurul ise, ‘Seçici Kurul’ oldu. Kendi arasında görev dağılımı yapan kurul üyeleri başkanlığa Ramazan Şanıvar’ı, başkan yardımcılığına Mustafa Başkan’ı, yazmanlığa da Soner Kan’ı seçti.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Geçtiğimiz hafta sonu ‘30. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştiren ÇGC’de kurullar da toplanmaya başladı. Kongre sürecinin ardından ilk toplantıyı ‘Seçici Kurul’ yaptı. Vahap Ünkat’ın başkanlığında ÇGC Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen oturumda kurul, kendi arasında görev dağılımı yaptı. Buna göre kurul üyeleri, ‘başkanlık’ görevine Ramazan Şanıvar’ı, ‘başkan yardımcılığı’na Mustafa Başkan’ı, ‘yazmanlığa’ da Soner Kan’ı seçti.

İŞTE KURULDAKİ ÜYELER

ÇGC’ye üyeliklerin değerlendirilip, sonuçlandırılması noktasında görev yapacak olan ‘Seçici Kurul’da aynı zamanda da Serkan Şenyürek, Mehmet Aka, Utku Sağılır ve Ceyhun Özgönül de yer alıyor. Hatırlanacağı gibi Cafer Esendemir ve Tamer Ünal’ın aday olduğu kongrede Esendemir, 179 üyenin 133’ünün oyunu alarak başkanlıkta 6. dönemine girerken, Ünal da 35 oyda kalmıştı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor