CHP ADANA’DA HARAKİRİ YAPMASIN

CHP Adana Büyükşehir ve Çukurova Belediye Başkan adaylarını açıkladı, her iki aday kapı kapı dolaşarak çalışmalara başladı..

Peki Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Seyhan’da neden geç kalındı? Gerçekten anlamakta zorluk çekiyoruz..

Kardeşim, siz kamuoyu araştırmaları yaptırmadınız mı? Yanılmıyorsak, elinizde en az 6 gelen haberlere göre 8 kamuoyu araştırması var.. Spekülasyonlara yol açmamak için elinizdeki kamuoyu yoklamalarının sonucunu hakında aldığımız bilgileri bu sütunlarda açıklamak istemiyoruz. Ama aday adaylarından birinin, diğerlerine oranla açık ara önde olduğunu biliyoruz. Açıklayın, dört bir yandan çalışmalar başlasın, neyi bekliyorsunuz ?

Siz bu seçimi çantada keklik sayıyorsanız, bir önceki seçimle kıyaslayın, öyle kolay olmadığını göreceksiniz..

Bakınız, CHP yanlış ve duygusal karar verirse, Adana’da harakiri yapmış olur ve sandıktan oy yerine bir nasihat daha çıkar..

Evet, Seyhan ilçesinin kuzeyi  oy deposu.. Demek ki, o kesimden oy getirecek kişi aday gösterilimeli..

Elinizdeki kamuoyu yoklamaları da onu gösteriyor.

Durum bu iken beklemek niye ?

……..

SÖZLÜ ATAĞA KALKTI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı  ve Cumhur ittifakının MHP’den adayı Hüseyin Sözlü, Ankara’ya gitti, görüşmelerde bulundu, önünde hiçbir engel olmadığını gördü, hemen düğmeye bastı “İşçilere zam müjdesi” verdi..

Hüseyin Sözlü’nün bu ilk atağı.. Bundan sonra başka sürprizlerle de kamu oyununu karşısına çıkacağı söyleniyor.. Hiç umulmadık ve oy potansiyeli yüksek çevrelerle her akşam toplantılar yapıyor.. Yani düğmeye yeni bastı ama, mesafe almaya da başladı.

Kim Adana’daki yerel seçimlerin rahat geçeceğini söylüyorsa, yanılıyor.. Kıran kırana bir yerele seçim yaşayacak Adana..

Bir yanda Cumhur ittifakı, öte yanda Millet ittifakı.. Kazanan burun farkıyla kazanacak..

O nedenle, “Erken kalkanın yol alacağı” bir seçim yaşayacak Adana..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor