CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, YARIN ADANA’DA

(HABER MERKEZİ)-CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın Adana’ya geliyor. CHP Lideri Özel, Adana’da önce CHP Adana İl Başkanlığı’nda partililer ile bir araya gelecek. Özgür Özel, daha sonra saat 17.30’da Adana Büyükşehir Belediyesi Taş Bina önünde Adanalılar buluşacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Yerel seçimlerinden sonra ilk kez Adana’ya gelecek olması partililer ve Adanalılar tarafından coşkuyla karşılanması bekleniyor. Özel’in, emeklilerin sorunları, asgari ücret artışı ve gündeme dair açıklamalarda bulunacağı ifade edildi. Özgür Özel, daha sonra Adana Milletvekili Orhan Sümer’in oğlunun düğününe katılacak.

Özgür Özel’in 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk kez Adana’ya geldiğini söyleyen CHP Adana İl Başkanı Doç.Dr.Anıl Tanburoğlu, “Bütün Adanalı hemşehrilerimi 17.30’da Büyükşehir Belediyesi Taş Binası önünde yapılacak olan halk buluşmasına davet  ediyorum.” Tanburoğlu, “Genel Başkanımız Adana’ya çok büyük önem veriyor. Kendisi Adana’yla ilgili bilgi alışverişinde bulunarak gösterdiği hassasiyetten dolayı çok memnunuz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor