CHP İLE KARDEŞLİK KAZANACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Adana milletvekili adayı Seyfettin Can, gazetemizi ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, seçim çalışmaları kapsamında edindiği izlenimler hakkında bilgi paylaştı. Can, İnsanlarımıza, milletimize terörist diye hakaret ettiler; ama yarından sonra hakaret dili bitiyor, kardeşlik dile geliyor. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

***

Seyfettin Can: Yarından sonra kardeşlik dile geliyor

HABER: YENER EKİNCİ

ADANA (BÖLGE) – Cumhuriyet Halk Partisi Adana milletvekili adayı Seyfettin Can, gazetemizi ziyaret ederek genel koordinatörümüz İlker Uçak’a, seçim çalışmaları kapsamında edindiği izlenimler hakkında bilgi paylaştı.  Can, ”Bu kadar hakareti bu millet hiçbir zaman hiçbir seçimde duymamıştı. İnsanlarımıza, milletimize terörist diye hakaret ettiler; ama yarından sonra hakaret dili bitiyor, kardeşlik dile geliyor. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“HALKIMIZ 21 YILLIK TAHRİBATTAN KURTULMAK İSTİYOR”

”Bütün kadrolarımız hazır. Biz 15 Mayıs’ı bekliyoruz” ifadelerini kullanan Seyfettin Can,

“İnsanlar artık bahar istiyor. Sokaklarda bizi haykırıyorlar, ‘değişim şart’ diye. Artık güzel ülkemizin baharlara kavuşmasını bekliyorlar. Gençlerimiz bir umutla 14 Mayıs’ı bekliyorlar. İnsanlar. Yolumuzu kesip, mutfakta yangın var diye bize sesleniyorlar. Esnafımız kan ağlıyor. Yani anlayacağınız bu ülke 21 yıllık tahribattan kurtulmak istiyor. Ülkemiz deyimyerindeyse 21 yıllık virüse format atacak” dedi.

“BİZİM TEK DERDİMİZ MİLLETİMİZ”

Can, şunları kaydetti; “İşçimiz, çiftçimiz, gencimiz, doktorlarımız, özellikle de öğretmenlerimiz rahat olsunlar. Sorunlarına bir an önce çözüm bulacağız. Zaten seçim beyannamemizde de zaten bunlara yer veriyoruz. Bize seçim meydanlarında bize her türlü hakaret ettiler ama hırsız diyemediler. Onlar da biliyorlar ki bizim o taraklarda bezimiz yok. Bizim tek derdimiz milletimiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kadrolarımızla birlikte birleşe birleşe yeni Türkiye’yi 14 Mayıs’tan sonra inşa etmeye başlayacağız.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor