CHP LİDERİ ÖZEL, PAZAR GÜNÜ ADANA VE İLÇELERİNDE KONUŞACAK

CHP lideri Adana’da miting yapmayacak, 14.30’da Sucuzade Mahallesi’ndeki kent meydanında halka hitab edecek, projelerini ve adayları tanıtacak. Adaylara destek isteyecek.  Aksantaş TOKİ konutlarındaki iftar programına da katılacak olan CHP lideri akşam Ankara’ya dönecek.

 

(HABER MERKEZİ)-CHP Genel Başkanı Özgür Özel Pazar günü Adana’ya gelerek halka seslenecek ve Belediye Başkan adaylarına destek isteyecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in , Adana’da  genel miting yapmayacağı , Ceyhan ve Seyhan’da mini mitinglerle halka seslenerek destek isteyeceği akşam da iftar programına katılacağı bildirildi.

Adana İl Başkanlığı tarafından hazırlanan programa göre, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sabah uçakla Adana’ya inecek ve Ceyhan’a hareket ederek saat 12.30’da Kent Meydanı’ndaki mitingde konuşacak. Özel, saat 14.30’da Sucuzade Mahallesi’ndeki Kent Meydanı’nda halka hitap edecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çukurova İlçesi’ndeki ASKİ Spor Salonu’nda “Proje Lansmanı ve Aday tanıtımına” katılacak.

Seçim çalışmaları programını 4 ilçe yapan CHP Lideri Özel, Adana’daki son programı Yüreğir ilçesinde olacak. Yavuzlar Mahallesi’ndeki Aksantaş TOKİ konutlarındaki iftar programına katılarak Adana’daki programını sonlandırarak Ankara’ya dönmesi bekleniyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor