CHP YARIN 200’Ü AŞKIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLIYOR

(HABER MERKEZİ)-CHP Parti Meclisi’nin bu hafta yoğun bir çalışma içinde olacağı ve aralarında Adana’nın da bulunduğu 200’den fazla il ve ilçe Belediye Başkan adaylarını açıklayacağı bildirilirken, mevcut Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın şansının yok olduğu iddia ediliyor.

CHP Kulislerinden alınan bilgilere göre, aralarında Adana, Mersin, Aydın, Samsun gibi illerin yanı sıra önseçimlerini tamamlayan Zonguldak, Giresun, Kırklareli gibi 200’den fazla yerde adaylarını açıklaması bekleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi yarın genel başkan Özgür Özel başkanlığında toplanacak. CHP’nin bu hafta aralarında Adana, Mersin, Aydın, Samsun, Kocaeli gibi illerinin de  olduğu 300’e yakın yerde adayını açıklaması bekleniyor.

Ocak ortasına kadar önceki seçimde kazanamadığı belediyelerin tamamında adaylarını açıklayacağı belirtilen CHP’de İzmir ve Çankaya gibi kritik yerlerin ise ay sonuna kalacağı gelen haberler arasında yer alıyor. Seçim kampanyası için ajanslarla görüştüğü öğrenilen CHP’nin , Şubat’ta da resmen adaylarıyla ve sloganıyla sahada olacağı ve etkin kampanyalar düzenleneceği de gelen haberler arasında yer alıyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor