CHP’DEN BAŞKAN AKAY’A UYARI!.. CHP’Lİ ADAY OLDUĞUNU UNUTMA

– Ankara’ya çağrılan Akif Kemal Akay, CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcısı Oğuz  Kaan Salıcı, Veli Ağbaba ve Seyit Torun ile görüştü..

– Her üç Genel Başkan Yardımcısının Akif Akay’a kendisinin CHP adayı olarak belediye başkanı seçildiğini unutmaması ve icraatlarını ona göre yapması önerisinde bulundukları öğrenildi.

– CHP Genel Merkezi’nde yapılan görüşmede kent kart, uyuşturucu rehabilitasyon merkezinin iptali ve partililerle uyumlu çalışması konusunda da uyarıldığı öğrenildi.

BÖLGE (ÖZEL) Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın kamuoyunda giderek prestij kaybetmesi ve CHP’lilerin büyük tepki göstermesi nedeniyle CHP Genel Merkezi’ne çağrıldı..

Genel Merkez’e dün öğleden önce giden ve her üç Genel Başkan Yardımcısı ile görüşen Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay’ın gergin olduğunun gözlendiği bildirildi.

 BÖLGE’nin yaptığı araştırmalara göre, icraatları ve kamuoyunun tepkisiyle ilgili bilgiler alan üç Genel Başkan Yardımcısının Akif Akay’a uyarıda bulundukları öğrenildi.

 Alınan bilgilere göre, Akif Akay’ın tabanla ilişkisinin kopma noktasına geldiği, bunun CHP açısından olumsuz sonuçlar doğurnabileceğinin belirtildiği öğrenildi.

CHP Genel Merkezi’nden aldığımız bilgilere göre Seyhan Belediye Başkanı, diğer CHP’li başkanlarla çekişmeye girmemesi ve uyum içinde çalışması, halkın taleplerini öncelikli olarak karşılaşması, kent kart konusundaki yanlışların derhal düzeltilmesi ve benzeri konuların ele alındığı da bildirildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor