CHP’Lİ ATAY’DAN EKONOMİ AÇIKLAMASI!

(HABER MERKEZİ)-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay, ekonomi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, iktidarı eleştirdi.

“Fahiş rakamlar…”

Atay yaptığı yazılı açıklamada iktidarın ekonomi ve ülkeyi yönetemediğini ifade ederek, market fiyatlarının pahalılığını eleştirdi. Fiyatların fahiş rakamlara çıkmasının ardından açıklamalarda bulunan Atay “CHP iktidarlığında böyle sorunlar asla yaşanmayacak “dedi.

“Ev, arabayı bırak yiyecek yemek yok”

Altay açıklamasında;” Doları, Euro’yu bir kenara bıraktım. Tarım marketleri açılacak dediler. Açıldı, fiyatlarını gördük. Ne farkı var o ceza yazılan marketlerden. Çiftçi hasat yapamıyor. Traktör almış başını gitmiş, işçi çalıştırılamıyor. E bu mesela pazara yansıyor. Kim rahatlıkla sebze, meyve alabiliyor. Bu yetkililer hiç pazar gezdi mi? Asgari ücretle geçinenin halinden anladı mı? Emeklinin de asgari ücretliden bir farkı yok. Evde iki kişi çalışıyor ikisi de memur olsa yine geçinemezler. Geçinemiyorlar da. İnsanlar sosyalleşmeyi bırak, ev , araba almayı bırak yiyecek yemek bulmakta zorlanıyor. Seçime az kaldı. O zaman bu millet hak ettiğini yaşayacak.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor