CİBİLİYETSİZE BAK SEN!

 “Cinsiyetsiz toplum için bir takım örgütlerce büyük çaba sarf edilmektedir. Bu maksatla erkek ve kadından başka bir üçüncü cinsiyet meydana getirmek maksadıyla çirkin tezgahlar kurulmuştur. Lut kavmine benzer şekilde eşcinsellik yaygınlaştırılmaya çalışılmaktadır” 

Yukarıdaki yazıyı, Fetullahçı olduğu için Peygamber ocağı dediğimiz Türk Silahlı Kuvvetleri’nden ihraç edilen Akit Gazetesi’nin yazarı Vehbi Kara kaleme almış..

Bu kadarla yetinmemiş.. Kadınların evlerinde oturmalarını istemiş, Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görev almalarına karşı çıkmış.

Yetinmemiş;

“Ordumuzda ise yıllardan beri sakal ve bıyık yasağı bulunmaktadır. Bu anlamsız yasak en geri kalmış toplumlarda dahi yoktur. Bu yasağı bir an önce kaldırarak erkek gibi görünen askerler yetiştirilmelidir.”

Vay be..! Bakın burası daha önemli.. Sakal ve bıyığı olmayan askerler erkek gibi değil de ne gibi görünmektedir muhterem?

Mollalar gibi mi? Yani senin özlediğin ama dile getiremediğin rejim mi istiyorsun?

Ayrıca merak ettim, sen TSK’den ihraç edilmeden önce, sakal-bıyık mı bırakıyordun?

Sana Cibiliyetsiz diyecektik ama suç işlemiş olmayalım diye araştırdık, şu anlamı taşıyormuş;

 Karaktersiz, ahlaksız, mayası bozuk…

…………………………………………….

UTANMAZLIĞIN  DANİSKASI…

Saygıdeğer okurlar.. Aşağıda sosyal medya üzerinden paylaşılan biri eski Bakan, diğeri mevcut MHP Genel Başkan Yarndımcısı arasında geçen söz düellosudur.. Aslında bu mesajı kullanmak, siyasetin ayaklar altına düşmesinin bir göstergesi olduğu için paylaşmak istemiyorduk..

Ancak, önceki gece Halk TV’de eski Bakanlardan Yaşar Okuyan konuyu gündeme getirdi..

Çok gergindi sayın Okuyan.. Verdi veriştirdi.. Haklıydı da.. Üzüntü verici olanın siyasilere karşı olan saygının artık füze hızıyla aşağılara inmesi..

Bakın Yaşar Okuyan’ın paylaştığı soru, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Hidayet Vahapoğlu’nun tüyleri diken diken edecek cevabı..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor