Çiçek gibi çocuklar!

Adana’da “torbacı” diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarının bulunduğu ihbarı üzerine şok baskınlar yapan polis, mahallede çocuklar tarafından çiçekle karşılandı. Bu tablo polisleri daha da motive ederken, çocukların sevinci gözlerinin ışıltısına yansıdı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarının Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi’nde olduğu bilgisine ulaştı. Bu bilgi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteğinde şok operasyon düzenledi.

Polis evlere baskınlar yaparken özel harekatçılar da sokak başlarında güvenlik önlemleri aldı. Mahallede bulunan çocuklar şaşkın gözlerle polisi izlerken kimi çocuklar da polise çiçek verdi. Çocuklar polisleri çok sevdiğini söylerken anneleri ise polisler sayesinde rahat rahat dolaştıklarını belirtti.  Baskınlarda çok miktarda esrar, uyuşturucu hap, ruhsatsız tüfek ve tabancalar ele geçirildi. (İHA)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor