Çifte düğün mutluluğu

(HABER MERKEZİ)-DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, İl Başkan Yardımcısı Ferit Şen, Sarıçam İlçe Başkanı Cengiz Yalman ve Gençlik Politikaları Başkanı Mesut Çelik, Ceyhan ilçesinin emektarlarından Saim Çetenak’ın kızının düğününe katıldılar.

Aynı zamanda İl Başkan Yardımcısı olan Ferit Şen, Adana Büyükşehir ve Yüreğir Belediyesi eski meclis üyesi sevilen iş insanı Hıdır Bahçe’nin kızının mutluluğuna ortak oldu.

DEVA Partisi Adana İl Başkan Yardımcısı Ferit Şen, “Siyasetin en önemli kazanımı; iyi insanların eskimeyen dostluğudur. İyi insan, kıymetli abim Hıdır Bahçe’nin değerli evladı Sultan kızımız ve Umut kardeşimizin düğününe katıldım. Allah mutlu etsin inşallah” dedi.

İl Başkan Yardımcısı Şen, “Ceyhan siyasetinin emektarlarından sevilen insan, değerli abim Saim Çetenak’ın kıymetli evladı Candan ve Hasan kardeşimizin düğününe il başkanımız Sadullah Kısacık, Sarıçam İlçe Başkanımız Cengiz Yalman ve Gençlik Politikaları Başkanı Mesut Çelik ile katıldık. Çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor