CİHANGİRSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

Süper Amatör Lig Beyaz Grupta mütevazi kadroya sahip olmasına karşın ilk 2 haftada şampiyonluk adaylarından Pozantı Belediyespor ile Adaletgücü karşısında etkili oyun ortaya koyup puanı hanesine yazdıran Hasan İşler’in talebeleri Cumartesi günü grubun bir diğer güçlü takımı Karşıyakaspor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak.

DÜŞÜK BÜTÇELİ AMA YÜREĞİNİ KOYUYOR

Cihangirspor bu sezon yükseldiği Süper Amatör Ligde güçlü rakiplerine karşı üstün futbol oynuyor, izleyenlerin beğenisini topluyor. Özellikle son oynanan ve 0—0 sonuçlanan Adaletgücü karşılaşmasında 3 puanı kaçıran ekip olmuştu. Takım kaptanı ve ligin en tecrübeli isimlerin başında gelen Mustafa Tabakçı saha içinde takım arkadaşlarına liderlik yaparken, gözler Karşıyakaspor maçına çevrildi.

İŞLER: SAHAYA ÇIKIP EN İYİSİNİ YAPIYORUZ

Kadro mühendisliğini en iyi şekilde yapan, bütçesini en iyi şekilde kullanan Cihangirspor’un genç teknik adamı Hasan İşler, tesislerinin olmamasına rağmen ellerinden gelenin en iyisini yaparak lige zorlu rakiplerden puan alarak başladıklarını söyledi. Karşıyakaspor’un da ekonomik olarak kendilerinden yüksek bütçeli bir ekip olduğunu belirten İşler, bunu asla bakmadıklarını sahaya yüreklerini koyacaklarını ve kazanacaklarını söyledi.

ÖZEL HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor