ÇİLTAR TAM YOL İLERİ

Adana’da düzenlenen Bu Piliç Süper Ligi 2. etap müsabakaları Lutfullah Aksungur spor salonunda sona erdi. Süper Lig Erkeklerde temsilcimiz Çiltar Masa Tenisi İhtisas SK, oynadığı 4 maçın tamamını kazanarak 16 puanla liderliğini sürdürüyor.

BAŞARILI SONUÇLAR ALARAK LİGİN ZİRVESİNDE YER ALIYOR

Türkiye’nin en iyi masa tenisçileri Adana’da 2 gün boyunca izleyenlere muhteşem müsabakalar izlettirdi. Erkeklerde temsilcimiz Çiltar Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü, 2. Etap maçlarında da başarılı sonuçlar alarak istikrarlı gidişini sürdürürken rakiplerini tek tek mağlup ederek puan sıralamasında zirvede yer aldı. Çiltar’ın erkekleri oynadığı 4 maçın tamamını da kazanarak 1. Etapta olduğu gibi Adana etabında da ligin en iyi takımı olduğunu bir kez daha gösterdi.

ŞAMPİYONLUK KUPASI ADANA’YA YİNE GELECEK

Geçen sezon hem Türkiye Kupasını kazanan hem de ligde şampiyonluk ipini göğüsleyip büyük bir gurur yaşatan Adana temsilcisi Çiltar Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü, bu sezonda aynı başarıları yakalamak için kolları sıvamış durumda. Ç.Ü. Lütfullah Aksungur Spor Salonu’ndaki müsabakalarda temsilcimiz rakipleri karşısında çok üstün bir oyun ortaya koyarak galibiyetlerle maçlarını tamamladı. Öte yandan karşılaşmaları Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile Masa Tenisi Federasyon Başkanı Oktay Çimen’de takip etti.

ÖZEL HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor