Çırakların turnuvası sona erdi

ADANA (BÖLGE)-Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğünce düzenlenen “Sanayinin Çırakları Geleceğin Yıldızları” projesinin Adana etabı Futbol Turnuvası final maçı ve ödül töreni ile son buldu.

ÇIRAKLAR 13 GÜN KIYASIYA FUTBOL OYNADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü ile Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sanayinin Çırakları Geleceğin Yıldızları” projesinin Adana etabı; eleme maçlarının Sümer Öğrenci Yurdu Halı sahasında, final maçının da Kayhan Kaynak Kardeşler Futbol Stadında yapılan maçların ardından sona erdi. 13 gündür süren ve 5 ilçeden 26 takımın katıldığı Futbol Turnuvasında şampiyonluğu Ceyhan Yıldızlar Takımı elde ederken, ikinciliği Yüreğir Mesleki Eğitim 1, üçüncülüğü Yüreğir Mesleki Eğitim 2, dördüncülüğü de Kozan Takım 1 elde etti. Kıran kırana geçen final maçlarında büyük heyecan yaşandı. Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda oynanan üçüncülük maçında Mesleki Eğitim Takımı başarılı oyun sonrasında rakibi Kozan takımını yenip üçüncü olmayı başardı. Final maçında Ceyhan Yıldızlar ile Yüreğir Mesleki Eğitim 1 buluşması kıran kırana geçerken Ceyhan Yıldızlar rakibini penaltılarla 5-4 yenip şampiyonluğa ulaştı.

TURNUVALAR MUHTEŞEM ÖDÜL TÖRENİ İLE SON BULDU

Törende konuşan Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Zafer Öz, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın projesi olan bu turnuvanın sonunda, rekabetin yanı sıra dostluğun ve kardeşliğin ön plana çıktığına inanıyorum. Bu bağlamda turnuvada emeği geçen başta Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Ataşbak, olmak üzere Okul Müdürlerine, öğretmen ve öğrencilerine kısaca emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Gece yemek ve ödül töreni ile son buldu. Hake Restaurant’ta yapılan ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa, madalya ve çeşitli ödüller verildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor