CMK eğitim semineri tamamlandı

ADANA (BÖLGE)-CMK görevlendirme listesinde yer alan Baro mensuplarına yönelik düzenlenen Meslek İçi Sertifikalı CMK Eğitim çalışması tamamlandı.

250 avukatın katıldığı eğitim seminerinde Ankara Barosu Meslek İçi CMK Eğitim Grubunda yer alan eğitmenler sunum yaptılar.

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Genel Sekreter Av.Semih Gökayaz, yönetim kurulu üyeleri Av. Timur Ortatepe ve CMK Komisyonu Başkanı Av. Kübra Mimaroğlu’nun katılımıyla iki gün devam eden seminer ,Baro Tesislerinde ve toplam 13 saatte tamamlandı.

Çalışmada ise Ankara Barosu mensubu avukatlardan Av. Berna Yanar, Av. Kazım Barış Ün ve Av. Emrah Acar , Av. Volkan Yıldız, Av. Gizem Yıldırım Kaya ve Av. Eda Toktay tarafından; Zorunlu Müdafilik ve Avukata Erişim hakkı, Müvekkil ile Görüşme Usulü, Müdafii ve Vekil Hakları, CMK Yönergesi, görevlendirme Esasları, Puanlama, Listeler ve Baronet, Disiplin ve Yaptırımlar, İnfaz ve Cezaevi Uygulamaları, Yakalama ve Gözaltı, Tutuklama, Sorgu Hakimliği, Deliller, Arama, Adli Kontrol, El Koyma, Tanık, Teşhis Yüzleştirme, Kovuşturma, Hüküm ve Kanun Yolları, CMK Görevlerinin Sona ermesi, CMK Kapsamında Uzlaşma ile ilgili bilgiler verilmiştir.

Seminerin bitiminde eğitmenlere katkılarından ötürü Baro adına teşekkür plaketleri takdim edildi. Çalışma fotoğraf çekimiyle sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor