ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN ANNELER AĞLAMASIN BABALAR KAHROLMASIN

Adana Milletvekilleri’ni TEMSA’nın üretime açılması için bir araya gelmeleri  sorunun giderilmesine katkı vereceklerdir.

Oda Başkanlarımız kendilerine düşen görevi yaptı ve devam edeceklerini açıkladı..Başta Anakent Belediye Başkanı sayın Zeydan Karalar olmak üzere, tüm ilçe Belediye Başkanları ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını söyledi..

Mesele, 1300 çalışanı, yan ürün üreten 3 bin kişiye istihdam sağlayan, dolaylı olarak on binlerce insana katkı koyan TEMSA gibi bir kuruluşun üretime yeniden başlamasını yardımcı olmakır…

TEMSA yöneticileri  “Şirketimiz halihazırda direk bin 300 kişi ve Adana’daki bağlı yan sanayisi ile birlikte 3 bin kişiye yakın istihdam sağlıyor olması ve yurt dışındaki ülkemizi tanıtan bir yerli marka olması nedeniyle yaşanan gelişmeler Türkiye’deki büyük bir kitleyi çok yakından ilgilendirmektedir. TEMSA olarak istihdamını sağladığımız binlerce kişinin çalışmaya devam edebilmesi için yüksek bir gayret içerisindeyiz. En kısa zamanda fabrikamızı tekrar çalışır hale getirmek ve çalışanlarımızla birlikte ülke ekonomisine katkıda bulunmaya davet etmek en büyük arzumuzdur. Bu süreci değerli çalışanlarımız, iş ortaklarımız ve kamuoyunun desteği ve sabrıyla en kısa sürede neticelendireceğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız.” Şeklinde bir açıklama yaptılar.. Bu açıklama destek isteme açıklamasıdır.. Bu açıklama “Bize yardımcı olursanız kısa sürede üretime geçeriz” açıklamasıdır.

  Parlamentoda grubu bulunan siyasi partilerin İl Başkanları  görev size  düşüyor.. Önce kendi aranızda bir toplantı yapın, sonra kendi partinizin milletvekillleriyle görüşün, Adana’da bir araya gelmelerini konunun geniş çaplı görüşülmesini sağlayın.. Belirlenecek günde, milletvekilleri, Belediye Başkanları, Oda Başkanları ve TEMSA’nın temsilcileriyle bir araya getirip çözüm yolu olan hükümet ya da ilgili bakan düzeyinde konunun önemini anlatın, çözüm isteyin.. Aksi bir durumda vaatler sonuç vermez, TEMSA üretime geçemez..

Biz  istiyoruz ki ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN, biz istiyoruz ki ANALAR AĞLAMASIN,biz istiyoruz ki  BABALAR KAHROLMASIN..

Bu isteklerin yerine gelmesi için Adana milletvekillerinin desteğine ihtiyaç vardır. Bunu sağlamak için de partilerin İl Başkanları bir araya gelip, yer ve tarih belirleyip Milletvekillerini, Oda Başkanlarını, Belediye Başkanlarını ve işveren temsilcilerini bir araya getirmelidir.

BÖLGE bu konuda kendine düşen görevi sonuna kadar sürdürecektir. Ve talep gerçekleşinceye kadar bu yazı sayfadaki yerini alacaktır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor