ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN ANNELER AĞLAMASIN sBABALAR KAHROLMASIN BÜYÜK DAVET!

Parlamento grubu bulunan AKP Adana İl Başkanı sayın  Mehmet Ay, CHP  İl Başkanı sayın Mehmet Çelebi, MHP İl Başkanı sayın Bünyamin Avcı,  İYİ Parti İl Başkanı  sayın Göktürk Boyvadoğlu ve HDP İl eş başkanı sayın  Gülseren Tural sizden rica ediyoruz.. TEMSA’nın durumunu sağır sultan bile duydu..Bu kuruluşta üretim durdu, işçiler perişan oldu.. Yaklaşık 15 bin kişi bu olaydan olumsuz etkilendi. Etkilenen sayısı esnafı da sayarsanız daha büyük boyutlarda.. Kış aylarının soğukluğunu da düşünürseniz, vicdanları sızlatan bir tablo..

Lütfen en kısa zamanda bir araya gelin, bir takvim belirleyin..

AK Parti Adana milletvekilleri  sayın Abdullah  Doğru,  Ahmet Zembilci, Jülide Sarıeroğlu, Mehmet Şükrü Erdinç, Tamer Dağlı, CHP milletvekilleri sayın Ayhan Barut, Burhanettin Bulut, Müzeyyen  Şevkin, Orhan Sümer, İyi Parti Adana milletvekilleri sayın İsmail Koncuk, Mehmet Metanet Çulha, MHP milletvekilleri Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy ve HDP milletvekilleri Tülay Hatimoğulları Oruç, Kemal Peköz, Adana’nın durumunu bu kentin sorumluluğunu üstlenmiş, parlamentoda halkı savunmak için görev üstlenmiş kişilersiniz. Başta TEMSA olmak üzere, kentin sorunlarını tartışmak tartışmak ve çözüme kavuşturmak amacıyla, il başkanlarınızla diyaloğa geçiniz ve sorunları bir rapor halinde hükümet düzeyinde seslendiriniz.. Bu adana’da yapılacak BÜYÜK BULUŞMA ve KENETLEŞME ile mümkün olacaktır.

  Duyarsız kalmayacağınız inancındayız.. Umuyoruz kısa sürede bu toplantı gerçekleşir, Adana’nın makus talihi sizin çabalarınızla yenilgiye uğrar..

   BÖLGE’nin bu çağrısını dikkate alacağınıza, Adana halkının yarasına merhem olacağınıza ve, büyük buluşmanın kısa sürede gerçekleşeceğine inanıyoruz.

   Bir başka ricamız da sayın Ömer Çelik’ten.. Adana’yı  en yüksek düzeyde temsil eden bir siyaset  ve devlet adamısınız.. Adana’ya lütfen el atınız ve düzenlenecek böyle bir toplantıda mutlaka bulununuz. Çünkü biliyoruz ki,  Adana milletvekilleriyle birlikte sizin uzatacağınız el, mutlaka sonuç verecektir.

   Parlamentoda grubu bulunan siyasi partilerimizin Adana il Başkanlarının kısa sürede temas kurup bu toplantının yer ve saatleri ile gündemi belirleyeceklerine, bu sorumluluğu üstleneceklerine ve Adana halkına hizmet için büyük bir çaba içine gireceklerine inanıyor, en kısa sürede kamuoyuna ortak bir açıklama yapmalarını bekliyoruz.

BÖLGE

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor