ÇOCUKLARIN BAYRAMLIKLARI BAŞKAN ANNEDEN

(HABER MERKEZİ)-Yaptığı sosyal yardımlar nedeniyle Ceyhan’da Başkan Anne olarak bilinen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem yaptığı yardımlara bir yenisini daha ekledi. Başkan Erdem Ramazan Bayramı arifesinde dar gelirli ailelerin çocuklarına bayramlık hediye etti.

Ceyhan Belediyesi dar gelirli vatandaşlara yaptığı ayni yardımlara her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Özellikle korona virüs salgınından sonra ekonomik güçlük yaşayan ailelerin artması ile sosyal yardım hizmetlerini arttıran Ceyhan Belediyesi dezavantajlı semtlerde ikamet eden, aralarında şehit çocuklarının da bulunduğu 200 çocuğa bayramlık hediye etti.

 Bayramlıkları Kendi Elleriyle Seçti

 Çocukları evlerinde ziyaret ederek kendi elleriyle bayramlıklarını hediye eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “ Bu yıl maalesef çocukların ev ev dolaşıp şeker toplayamadığı, sokaklarda oynayamadığı buruk bir bayram geçireceğiz. Ancak ne şartta olura olsun çocukların bayram sevincini yaşamaları çok önemli. Ceyhan Belediyesi olarak imkanlarımız  dahilinde dar gelirli vatandaşlarımıza destek olmak için çalışmalar yürütüyoruz. 200 çocuğumuza mağazalardan özel olarak onlar için seçtiğimiz, etiketleri üzerinde, yepyeni bayramlıklar hediye ettik. Bayram sevinci tüm ömürlerine yayılsın. Bayram sabahı bayramlık sevinci ile uyansınlar istiyorum” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor