COŞKUN ÖZARI UNUTULMADI

Adana Demirspor’un unutulmaz teknik direktörlerinden Coşkun Özarı unutulmadı. 80’li yılların başında Adana Demirspor’un başında hoca olarak bulunan Coşkun Özarı, Demirspor’un unutulmazları arasında önemli bir yere sahiptir.

Coşkun Özarı teknik direktörlük kariyerinin doruk noktasında iken zirveye oynayan bir kadro kurmaya çalışan Hacı Döner başkanlığındaki Adana Demirspor’dan teklif alır. O yılların en başarılı teknik direktörü olan Coşkun Özarı aralarında İstanbul takımlarının da olduğu önemli kulüplerden teklif almasına rağmen Hacı Döner’in önerileri ve baskılarına dayanamayarak Demirspor’un başına geçer.

Hacı Döner’in gayretleri ve Coşkun Özarı’nın çalışmaları ile 1980-81 sezonunda Adana Demirspor muhteşem transferlere imza attırarak, ligin zirvesine oynayan bir kadro kurmuştu. Bu kadroda Erol Togay, Önder Mustafaoğlu, Kemal Yıldırım ve Gürcan Aday gibi Demirspor’un efsaneleri arasında yer alacak önemli isimler vardı.

1980-81 ve 1981-82 sezonlarında Adana Demirspor’un başında kalan Coşkun Özarı, önemli başarılara imza attı. Coşkun Özarı kariyerinde Altınordu, Şekerspor ve Adana Demirspor’u da çalıştırmıştır. Galatasaray ve milli takım haricinde Adana Demirspor’da da efsane olarak anılır.  (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor