ÇUFAŞ Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

(HABER MERKEZİ)-Gerçekleştirdiği organizasyonlarla Adana’nın ve Bölgenin ekonomik kalkınmasında önemli bir yeri olan Çukurova Fuarcılık Anonim Şirketi’nin (ÇUFAŞ) Olağan Genel Kurul toplantısı Adana Valisi Süleyman Elban’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki şirket binasında, yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen  olağan genel kurulda, Başkanlık divanının seçimi, şirketin idari ve mali yapısının genel durumu, faaliyet raporu ve bütçesi ile amaç ve hedefler detaylarıyla ele alındı.

Olağan Genel Kurul Toplantısında yapılan başkanlık divanının seçiminin ardından genel kurul ilk toplantısını yaptı.

Toplantıda konuşan Vali Süleyman Elban, “Covıd-19 salgını, dünya genelinde neredeyse tüm sektörleri olduğu gibi, fuarcılık endüstrisini ve fuarların yapılış şeklini de değiştirdi. Pandemi döneminde dijital fuarlar açılarak sektöre canlılık getirilmeye çalışıldı. Fakat umudumuz normalleşme dönemiyle birlikte yeniden fuar alanımızda çeşitli fuarlar açılması yönünde. Çünkü bizler biliyoruz ki  fuar sadece sektörüne değil tüm kente hizmet eder fuarların kentte  yarattığı sinerjinin önemini de çok iyi biliyoruz.” dedi.

Normalleşme dönemi öncesi hazırlıklarımızı çok iyi yapmalıyız diyen Vali Elban, “Adana’mızın tanıtımı, sosyal ve ekonomik kalkınması için hedef ve planlarımız hazır olmalı, fuar alanımızda yapılacak olan organizasyonlarla hem sektörlerimizi hem kentimizi tanıtmaya hızla devam etmeliyiz.” dedi.

Yönetim kurulu üyelerinin görüş ve önerilerini dile getirmesiyle devam eden toplantı, yapılacak çalışmalarla ilgili yol haritasına yönelik fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor