ÇUKUROVA BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ TRANSFERE HIZLI BAŞLADI

Geride kalan sezonda play-offa kalmayı son maçlarda kaybeden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, bu sefer işi sıkı tutarak transfere hızlı başladı. Bulgaristan Milli Takımı oyuncularından Gergana Dimitrova ile geçen sezon Kuzeyboru’da forma giyen Nur Sevil Gökbudak tekrar yuvaya döndü.

Hırvat sporcu Samanta Fabris ve Bulgar Gergana Dimitrova transferini açıklayan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, 2021-2022 sezonunda şampiyon takımda da forma giyen eski Nur Sevil Gökbudak ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon Aksaray temsilcisi Kuzeyboru forması giyen 28 yaşındaki pasör Nur Sevil daha nöce Galatasaray ve THY takımlarının formalarını terletti.

Bir diğer transfer smaçör Gergana Dimitrova ise geçtiğimiz sezon Romanya ligi takımlarından CSM Volei Alba-Blaj forması giydi. Bulgaristan Milli Takım’nın yaşındaki oyuncusu Gergana Dimitrova daha önce CSM Targovişte, PTT SK, Volero Le Cannet, Volero Zurich, RC Cannes, Sm’Aesch Pfeffingen ve CSKA Sofia takımlarının formalarını terletti. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor