Çukurova Belediyesi Spor Kulübü’nde 13 oyuncu gitti, 13 oyuncu geldi

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü sezonu tamamladıktan sonra transfer çalışmalarına hız verdi. Çukurova’nın Sultanları öncelikle dış transfer çalışmalarını tamamladı. Dış transferde bugüne kadar Fabris, Dimitrova, Nur Sevil Gökbudak, Ceren Önal, Yasemin Yıldırım, Büşra Güneş, Ezgi Bektaş, Berin Yıldırım, Beren Yeşilırmak ve Berra Eren anlaştılar.

İç transferde de smaçör Angela, Orta oyuncu Hazal Selin ve Burcu Yönder’le tekrar anlaşan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Alara Altundağ, Olesia Rykhliuk, Dilara Sağbaş, Güldeniz Önal, Pınar Atasever, Ceren Nur Domaç, Ceren Baysal, Lucia Bosetti, Olena Kharchenko, Duygu Düzceler, Elifsu Erçiçek, Şiirsel Merve Altın ve Katarina Lazoviç ile de yollarını ayırdılar.

Çukurova’nın Sultanları, 13 oyuncuyla yollarını ayırırken, 13 oyuncuyla anlaşarak sıfırdan kadro kurmuş oldu. Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, sosyal medya hesabından giden oyuncularla ilgili yaptığı paylaşımda, “2022-2023 sezonunda bizlerle beraber olan birbirinden değerli tüm sporcularımıza teşekkür eder, yeni kariyerlerinde kendilerine başarılar dileriz” denildi. Yeni gelen oyuncularla ilgili olarak, “Yepyeni bir kadro kurduk. 10 oyuncuyu kadromuza kattık, kendi 3 oyuncumuzla tekrar anlaştı. Bu seneki hedefimiz geçen sezon kaçırdığımız play-off şansını bu sefer son haftalara kalmadan bitirmek istiyoruz. Onun için kadromuzu güçlendirdik. Adanalı voleybol severlere bunu yaşatmak istiyoruz” denildi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor