Çukurova Gençlik Meclisi Eskişehir’de

HABER: Sefa AKIN

ADANA (BÖLGE)-2-6 Ağustos 2019 tarihleri arasında Eskişehir’de Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Gençlik Meclisinin organize ettiği Toy Gençlik Derneği, Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Avrupa Birliği Sivil Düşün Programının kolaylaştırıcılık sağladığı Gençlik Politikaları Çalıştayı düzenlendi.

2-6 Ağustos 2019 tarihleri arasında Eskişehir’de Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Gençlik Meclisinin organize ettiği Toy Gençlik Derneği, Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Avrupa Birliği Sivil Düşün Programının kolaylaştırıcılık sağladığı Gençlik Politikaları Çalıştayı düzenlendi.
Türkiye’nin dört bir yanından Gençlik Meclis’lerinin buluştuğu çalıştaya Adana’dan Çukurova Gençlik Meclisi başkanı Ekrem Damaksız katılım sağladı.

Çukurova Gençlik Meclisi başkanı Ekrem Damaksız; “Bu çalıştaya desteklerini esirgemeyen başta Çukurova Belediye başkanımız Soner Çetin olmak üzere, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Erhan Akdemir hocamıza teşekkür ederiz. Ülkemizde Mevcut Gençlik Meclislerinin Bir Amacı Var Gençlik Politikaları Üretmek Ve bu politikalar Sayesinde Gençlerin Karar Alma Süreçlerine daha Aktif Katılımını sağlamak olduğunu Vurguladı. Çalıştaya Türkiyenin Dört Bir Yanından Gelen Gençlik Meclisleriyle Gençlik Politikaları üzerinde fikir alışverişinde bulunulduğu Alanında uzman Eğitmenlerin Eğitimleri Ve Atölye Çalışmalarının Gerçekleştiği çalıştayın Kapanışında ortak bildiri hazırlandı. Bu bildiriyi de en yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor