ÇUKUROVA VE YÜREĞİR HİZMET BİRLİĞİ YAPIYOR

– Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i makamında ziyaret ederek A kadroları ile yapılacak hizmetleri masaya yatırdılar..

– Çetin ve Kocaispir, görüşmenin son derece yararlı olduğunu ve  her iki ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan güçlenmesi için birlikte proje üreteceklerini söylediler.

(BÖLGE ÖZEL)-Yüreğir’in AK Partili Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, dün CHP’nin Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret ederek, her iki ilçenin yaşanabilir olabilmesi için ortak projeler üretilmesinde mutabık kaldılar.

Her iki belediyenin kurmaylarının da bulunduğu görüşmelerde Çukurova ile Yüreğir’in sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan ilerlemesini ve daha iyi yaşanabilir olmasını sağlamak için ortak çalışmalar yapılmasında görüş birliğine vardılar.

İki ayrı partinin adayı olmalarına karşılık, hizmet anlayışında halkın ön plana çıktığında ortak çalışma yapılmasının gerektiğine inandıklarını söyleyen her iki Belediye Başkanı, “Biz ilçemizin ve ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın güzel, huzurlu yaşanabilir olması için çalışıyoruz.. Görevimizin ve sorumluluğumuzun bilincini biliyoruz, parti farkı gözetmeksizin birçok konuda ortak kararlar aldık” dediler.

Her iki belediyenin kurmaylarının zaman zaman birlikte çalışmalarının uygunluğuna dikkat çeken her iki belediye başkanı toplantının yararlı olduğunu ve en kısa sürede sonuçlarının görüleceğini de sözlerine eklediler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor