Çukurova’da 19 m2 dükkan icradan alınacaktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Adana 2.İcra Dairesi tarafından Adana Çukurova’da 19 m2 dükkan icradan satılıktır (çoklu satış)

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :Adana İli Çukurova İlçesiKarslılar Mahallesi (Kenan Evren Bulvarıüzerinde ) Mahfesığmaz Mahallesi Şehitler Bulvarında 16 Kapı Nolu Yasemin Apartmanın bulunduğu yere rastlayan Kain Tapunun 5991 Ada, 2 Parselde kayıtlı 811,00-m2 yüzölçümünde arsa üzerine inşa edilmiş, 4/189 Arsa paylı B alt kapı Zemin Kat 18 Nolu BağımsızbölümDükkan vasıflı taşınmazÇukurova Elektirik Endüstri meslek lisesine 300-m, İller Bankası Kavşağına 570-m, mesafede bulunmaktadır. Satışa konu taşınmaz Bulvar üzerinde bulunan Apartmanın Zemin katında yaklaşık 19,00-m2 kapalı alanlı dükkan olarak kullanılmaktadır. Dükkanın Taban ve Duvarları Seramik kaplama asma tavanlı ve bulvara cepheli olup, giriş kapısı aliminyum doğramadır. Bilirkişi tarafından yapılan keşif sırasındadükkanın kat mülkiyeti yapılmamış sadece kat irtifaklı olduğu belirtilmiştir. Taşınmaz her türlü Belediye Alt ve Üst yapı hizmetlerinden yararlanmakta olup, bu haliyle bir borçtan dolayı açık artırma yoluyla satılarak paraya çevrilecektir. Gayrimenkulün geniş evsafı dosyada mevcut bilirkişi raporunda açıklanmıştır.

Detaylı bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/759508/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/adana-cukurovada-19-m%C2%B2-dukkan-icradan-satiliktir-coklu-satis-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor