‘Çukurova’da değişim şart’

Demokrat Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Diş Doktoru Bülent Alper de, Çukurova’nın beklenen gelişimden çok geride kaldığını ve değişimin artık kaçınılmaz hale geldiğini belirterek ‘Mahkum değilsin, değiştir bu yönetimi’ diye seslendi.

5 YILLIK KAYIP

Bülent Alper, Çukurova’nın en yeni yerleşim birimlerinden biri olduğunu hatırlattıktan sonra ‘Bu ilçemiz çok bakirdi. Çok şey yapılabilirdi, ama bakıyoruz ki, 5 yıldır bir şey yapılmamış. Mevcut Başkan 5 yılı heba etmiş’ dedi.

ADANA (BÖLGE)-DP (Demokrat parti) Çukurova Belediye başkan adayı Diş hekimi Bülent Alper Çukurova’da değişimin şart olduğunu ve Çukurovalıların sürprize hazır olmalarını, seçimi kazandıkları zaman ilçenin çehresini değiştireceklerini söyledi.

BORÇ BATAĞI

Çukurova ilçesinde yaşayan biri olarak alternatifimiz yok diyenler için Demokrat partiden Çukurova belediye başkanlığına aday olduğunu belirten  Dt. Bülent Alper “Çukurova ilçesinde bir değişim olması gerekiyor. Bu ilçede yaşayan biri olarak 2014 yılında borçsuz bırakılan bir belediyenin şu an borç batağında olduğunu ve yapılan gözle görülür hiçbir çalışmanın bulunmadığını görüyoruz. Herhangi bir yatırımda  yok. İlçenin her yeri olduğu gibi duruyor. Yani mevcut başkan ve yönetim s5 yılı heba etmişler’ diye konuştu.

BİLGİLİ EKİP

Alpar ‘Biz Çukurova belediyesini yönetebilecek ekiple seçime hazırlanıyoruz.Bizim şu an ekibimiz Demokrat partiye gönül vermiş isimlerden oluşuyor ve aynı zamanda gönüllü çalışan arkadaşlarımız sayesinde belediyeyi yönetmeye talibiz. Seçim çalışmalarımızda Çukurova halkı bizi kucaklamaya devam ediyor. Çünkü, biz Demokrat Parti olarak herkesin oyuna talibiz. Hiç bir siyasi parti ile sorunumuz yok. Kimseyi karalamıyoruz , ötelemiyoruz. Herkesi kucaklayan bir seçim kampanyası sürdürüyoruz. Bu yüzden de her düşünceye sahip seçmenlerden oy alacağımızı tahmin ediyoruz’ dedi.

PROJEMİZ ÇOK

Bir çok projelerinin olduğunu ve bunları hayata geçirmek için hazır olduklarını ifade eden Demokrat Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Diş hekimi Bülent Alper şöyle devam etti: “Çukurova ilçesinde 27 mahalle var ve bu mahallelerin birçok eksiği var. Çukurova merkezinde olduğu gibi bu mahallelere de hizmet götürülmemiş. İlçemiz zaten planlı,imarlı bir yerleşim bölgesi,  yapı itibari ile oturmuş bir yer ve bu kadar olumlu koşullarda Çukurova’ya yatırım yapmak, hizmet etmek çok kolay ama bunu yapacak güç lazım’

HALKIN BEKLENTİSİ

‘Halkın birçok beklentisi var ama bunların çoğu 5 yılda gerçekleştirilemedi. Pazar yeri eksik, parklar yetersiz, spor alanları yok denecek kadar az, Pazar yeri sıkıntısı bile var. Biz Çukurova’da değişikliğe ihtiyaç var derken havadan konuşmuyoruz. Gerçekten ihtiyaç var. 5 yıllık dönemde farklı ve yararlı projeler yapılmış olsaydı ve çehresi değişen bir ilçemiz olurdu. Şimdi halkın yıllardır beklediklerini gerçekleştirmek için biz elimizi taşın altına koyuyor aday oluyoruz. Çukurova belediyesini halkın istediği doğrultuda yönetmeye talibiz. Neden bu ilçemiz Ankara’nın Çankaya, İstanbul’un Şişli gibi bir yer olmasın. Caddelerimiz, sokaklarımız aynı şekilde duruyor ve farklı bir yol gören varsa bize söylesin. Yarım yamalak iki üç park yapmak ile belediyecilik olmaz. Biz şu anda Çukurova ilçesinin 4/3’nü gezerek seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz.İlçenin her yerine hakim durumdayız. Onun için seçimlerde Demokrat parti olarak Çukurova’da iki üç aday Yarışacak’

UYSAL GELİYOR

Demokrat parti genel Başkanı Gültekin Uysal’ın 23 Mart Cumartesi günü Adana’ya geleceğini önce Çukurova daha sonra İmamoğlu ilçesinde miting yapacağını ifade eden Demokrat parti Çukurova Belediye başkan adayı Diş hekimi Bülent Alper “Genel başkanımız Gültekin Uysal’ın Adana ziyareti ve mitingleri için yoğun hazırlıklarımız devam ediyor. Çukurova ilçesinde çok güzel bir miting yapacağız. Genel başkanımızın gelişiyle ilçede bambaşka bir hava estiğini herkes görecek. Çukurova ilçe halkının Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ı bağrına basacağına inanıyoruz. Aynı gün İmamoğlu ilçesinde halka hitaben bir mitinge katılacak olan Genel Başkanımız Uysal’ın kıratı Adanada şahlandıracağını herkes görecek’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor